USA4ALL reikt Amerika-reizigers de helpende hand.

Met hun jongste project heeft USA4ALL reisorganisaties die reizen naar de VS aanbieden getest, met als doel de kwaliteitsverbetering voor klanten te bevorderen. Wij denken dat reizigers zullen hier enorm mee gebaat zijn. Met alle ervaring, kennis en connecties in de VS kunnen wij hierover goed oordelen en op deze manier de mensen helpen een goede keuze te maken.

Voor deze reistest benaderde USA4ALL reisorganisaties als een mysteryguest met de vraag een offerte te verstrekken voor een reis naar de Verenigde Staten tijdens de zomermaanden. Wij onderzochten onder andere of wij als potentiële klanten waar voor ons geld zouden krijgen, of aanbieders ook bereid waren aan onze wensen te voldoen, welke informatie men van ons wilde hebben alvorens een offerte uit te brengen. Ook wilden we weten of de organisatie ook echt goed advies geeft, en zeker ook hoe men omgaat met Amerika-gangers die voor het eerst de oversteek maken.

Resultaten van de reistest 2019 zullen binnenkort beschikbaar zijn!

Reistesten uit het verleden zijn niet meer inzichtelijk, omdat de informatie dusdanig verouderd is. Zodra er een nieuwe reistest heeft plaatsgevonden vindt u hier de resultaten.

De beste reisorganisaties ontvangen de Best Travel Award!Reistest Verenigde Staten van Amerika

Leestijd: 3 min
Amerika-Info-USA4ALL

Welkom bij USA4ALL!

Actie!

 


Maak kans op: een USASIM kaart!

Meld u aan voor de nieuwsbrief en u maakt automatisch kans!

U bent aangemeld! Er is een bevestigingsmail aan u verzonden, controleer uw e-mail en eventueel uw spambox.