Liam Toll

Liam Toll

Medewerker Politiek

Geïnfecteerd met het Amerikavirus door zijn vader Antal Toll, tevens columnist voor USA4ALL, interesseert Liam zich in alles wat met de Verenigde Staten te maken heeft. Van Amerikaanse politiek tot sport en van geschiedenis tot reizen. Liam is freelance journalist en student aan de Hogeschool voor de Journalistiek in Tilburg. Dat alles bij hem om Amerika draait is ook te zien aan zijn sport, Liam is honkballer en speelt daarbij meerdere posities. In 2018 ging hij voor het eerst naar Amerika, samen met zijn vader liep hij toen rond in New York City. Een jaar later is daar een trip naar St. Louis, MO voor zijn studie journalistiek, waar nog een productie uit voort vloeide, bijgekomen. Liam ambieert een toekomst als correspondent in de Verenigde Staten.

Even voorstellen, ik ben Colinda Rooijens,  geboren en getogen in Tilburg.

En sinds begin 2019 de trotse eigenaresse van

Cafeteria – Lunchroom – Catering

“t Schipperke

Gevestigd in Tilburg aan de kapitein Nemostraat 85 

Schipperke

Hiervoor heb ik ruim 12 jaar gewerkt bij Robert en Ilona van Veen (Moderator USA4ALL Facebookgroep) en zodoende mijn connectie met deze groep. De 1ste keer USA moet voor mij nog komen maar tot die tijd geniet ik mee van jullie verhalen en belevenissen.

Wat jullie in de USA waarschijnlijk wel missen zijn natuurlijk de Hollandse kroketten en frikandellen en daarom speciaal voor de volgers van deze groep mogen jullie bij mij langskomen en heb ik een speciale actie!!!

2 halen, 1 betalen!

2 = 1

2 Frikandellen of 2 Kroketten halen, = 1 betalen.

* Alleen op vertoon van deze advertentie 

 

Alvast bedankt en wie weet tot ziens! 

AHOY!!!

Colinda

 

 


Amerika-Info-USA4ALL

Welkom bij USA4ALL!

Actie!

 


Maak kans op: een USASIM kaart!

Meld u aan voor de nieuwsbrief en u maakt automatisch kans!

U bent aangemeld! Er is een bevestigingsmail aan u verzonden, controleer uw e-mail en eventueel uw spambox.