Waar je ook heen reist in de wereld, het is nergens zoals in de Verenigde Staten van Amerika. Iedereen weet dat dit een van de grootste, meest bewoonde en meest krachtige landen ter wereld is. Maar ondanks dit alles kan het verrassend zijn hoe het leven en de culturen van elkaar verschillen in de verschillende staten.

Als je op zoek bent naar een leuke vakantie in Amerika dan is het handig om te weten dat de meeste toeristen voor de staat Florida kiezen. Deze staat is het thuis van een van de drukste steden in het land, Miami, welke een hoop uitgaansgelegenheden heeft te bieden. In de beste nachten uit in Miami zijn hier een aantal locaties waarvan wij vinden dat je ze niet mag missen als je de stad dit jaar nog bezoekt.

Een van Miami’s meest bekende locaties is natuurlijk South Beach. Overdag zit dit strand vol met mensen in de meest trendy zwempakken terwijl de temperaturen vaak rond de 28 graden liggen. In de avond is de lucht een stuk koeler en trekken er duizenden toeristen naar het strand. Gelukkig zijn er genoeg locaties om iedereen op het strand te vermaken; er zijn namelijk honderden nachtclubs en restaurants. Een van deze restaurants is het razend populaire Joe’s Stone Crab waar je het meest verse, lokaal gevangen voedsel uit kunt proberen. Het is slim om vroeg te boeken, want dit is een van de lastigste restaurants om te reserveren.

Miami Beach

 

Door het Miami zoals we het op de TV te zien krijgen lijkt het soms alsof iedereen hier altijd in zijn zwembroek loopt, maar dit is niet het geval. Een van de snelst groeiende activiteiten in de stad is er een waar je absoluut van weet, ongeacht je leeftijd of waar je vandaan komt.

Als je even rust wilt van het drukke stadsleven dan kun je een rondleiding volgen door Miami’s unieke moderne architectuur. Het Art Deco District bevat meer dan 800 gebouwen die zijn gebouwd tussen 1920 en 1940. Je kunt zelfs meedoen aan een audiotour vanuit het Art Deco welkomstcentrum om zo meer te leren over de geschiedenis achter de moderne gebouwen.

Meer info over Miami

De beste nachten uit in Miami

De beste nachten uit in Miami

Leestijd: 3 min