Omdat er veel vraag naar is selecteerde USA4ALL speciaal voor haar bezoekers een aantal Amerikaanse (feest) artikelen; Amerikaanse vlaggen, bijvoorbeeld een vlaggenlijn, zwaaivlaggetjes of cocktailprikkers met de Amerikaanse vlag. Uiteraard kunt u ook kiezen uit borden, bestek, servetten, banners, stickers en veel meer!  Met deze artikelen maakt u uw Amerikaanse party compleet!

Ps. Wist u dat u bij ons ook een prachtige Amerikaanse foto voor aan de muur kunt bestellen?


Servetten

Een echt Amerika feest kan natuurlijk niet zonder bijpassende servetten. Hieronder hebben wij alvast een keuze voor u gemaakt. Kies het soort servet wat het beste bij u past, wat dacht u van een servet met het Vrijheidsbeeld? Of houdt u het liever simpel, met een afbeelding van de nationale trots?

Ps. Vergeet het tafelkleed niet!

 

Maak uw Amerika feest compleet!

Hopelijk heeft u al veel van uw gading kunnen vinden. Hieronder vindt u de laatste ontbrekende artikelen. Wie nodigt u allemaal uit? Als u een Amerikaanse BBQ organiseert vergeet dan niet een heerlijke Coleslaw te maken!

 

Help uzelf

Eenmaal aanwezig op een Amerikaanse party wacht je niet totdat iemand je een bordje eten aanreikt. Want niemand gaat je bedienen. Als je iets wilt hebben, pak het. Schenk uw eigen drankjes in. Vul je eigen bord. En schep gewoon nog een keer op, geen probleem! Kijk zelfs niet verbaasd op als een Amerikaan(se) iets af van je bord afpakt, “gewoon om het te proberen.” Mi casa, su casa, is het motto.

Amerika feest

Alles voor uw Amerika feest! – Bestel hier!

Leestijd: 9 min
Amerika - Info - USA4ALL - disclaimer

Welkom bij USA4ALL!

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 


Naar Amerika? Bestel alvast een USASIM kaart!

 

U bent aangemeld! Er is een bevestigingsmail aan u verzonden, controleer uw e-mail en eventueel uw spambox.