Over USA4ALL

USA4ALL Wij brengen Amerika Dichterbij!

USA4ALL is een professioneel uit hobby gegroeid project. USA4ALL stelt zich ten doel stelt de Verenigde Staten dichterbij Nederland te brengen. Wij voorzien in een breed pakket aan digitale en schriftelijke informatie voor alle Nederlandstalige bezoekers en/of lezers. Verder ontplooit USA4ALL initiatieven die de Verenigde Staten van een positieve kant belichten.

Hoe willen wij dat bereiken? Door op internet een leidende rol in te nemen in de informatievoorziening met betrekking tot de Verenigde Staten. Verder bieden wij reisorganisaties, of anderen die interesse hebben in Amerika als vakantieland, de mogelijkheid om ons als professionals te gebruiken. Wij hebben de kennis en middelen in huis.

Informatie

Alhoewel de websites aanvankelijk voor met name reizigers bedoelt waren, groeide USA4ALL in de loop der jaren uit tot een nationaal begrip voor een ieder die ook maar iets, in de breedste zin des woord, wilde weten over de VS. Of dat nu reizen, politiek, zaken doen of emigratie was. Ruim 17 jaar later is USA4ALL ook al lang niet meer alleen voor reizigers en biedt het de meest uiteenlopende informatie aan omtrent de Verenigde Staten van Amerika.

Wij zoeken op non profit basis constant naar mogelijkheden om samen te werken met andere organisaties die dezelfde belangen en doelen nastreven. Wij zijn actief in kwaliteitsverbetering van reizen naar de Verenigde Staten. Met enige regelmaat toetsen wij de kwaliteit van Amerika reisorganisaties  met de alom geprezen Reistest.

Opgericht

USA4all is in 1999 gestart door Johan Christians. Hij vond dat er te weinig informatie over Amerika op internet te vinden was. Deze hobby liep al snel uit de klauwen en door de enorme populariteit van USA4ALL was er hulp al snel nodig. Na net twee jaar het project USA4ALL gestart te hebben kwam Wop van Eis de gelederen versterken. Johan woont al een aantal jaren in de Verenigde Staten en heeft daar veel ervaringen opgedaan met de Amerikaanse cultuur. Wop handelt vanuit Nederland. Samen een unieke combinatie.

Media

Uiteraard kunnen zij het niet alleen. USA4ALL is erg blij met haar medewerkers!

U kunt ons tegenkomen op diverse plekken:

Johan Christians

Johan; starter en mede-eigenaar van USA4ALL.

Johan startte in 1999 USA4ALL. In 2010 vertrok Johan naar de Verenigde Staten om zich definitief te vestigen. Hij heeft daarmee unieke kennis van het land opgedaan, die hij graag met anderen deelt. In de jaren daarvoor reisde hij naar meer dan 45 verschillende staten over een periode van 15 jaar. Inmiddels woont en werkt Johan in Missouri, nadat hij eerst een aantal jaren in Florida woonde. Zijn inbreng is informatief, functioneel en kritisch. Johan: “Amerika is een land van uitersten in veel opzichten. Iets wat toeristen veelal niet realiseren en zeker de moeite van het bekijken waard.”

Wop van Eis

Wop is webmaster en mede-eigenaar van USA4ALL.

Wop versterkt gelederen van USA4ALL sinds 2001. Vanaf 1998 heeft hij meer dan 40 staten bezocht. Fotografie is een van zijn passies en dat lijkt ons een uitstekende combinatie met zijn Amerika liefde. Buiten website-beheer en het schrijven van artikelen om, deelt hij zijn Amerika passie dus graag in beeld. Een van zijn favoriete staten is Florida, maar hij kan zich ook uitermate goed vermaken in de ander staten.

Kies voor USA4ALL! Wij werken graag samen!