U kent het wel, vakantie in Amerika en dat ene liedje blijft hangen of wellicht een volledige collectie songs. Vakantieliedjes, wie heeft geen nummer waarbij je je direct terug waant naar het verblijf in de Verenigde Staten? Wij van USA4ALL vroegen onze bezoekers wat nu de vakantieliedjes zijn waarbij hun herinneringen hebben aan Amerikaanse avonturen. Speciaal voor hen en u hebben wij een Spotify playlist met honderden nummers samengesteld die u direct kunt afspelen!  Uiteraard kunt u deze lijst ook als inspiratie gebruiken om uw eigen playlist samen te stellen.

Ziet u zichzelf al rijden in San Francisco met Eric Clapton’s San Francisco Bay Blues uit je speakers? Wel zelf even op een cd-tje branden of op een USB stick zetten en in je koffer stoppen.

Bekijk, en luister vooral naar, de nummers in deze Roadtrip playlist! Wat is uw favoriete nummer?

Voor het extern afspelen van deze lijst heeft u een account bij Spotify nodig / u ziet de eerste 100 nummers van de lijst! 

 

Vakantieliedjes Amerika
Heeft u een suggestie voor deze lijst? Laat het ons weten in de reacties! Elk nummer waarbij er weggedroomd kan worden naar een heerlijk verblijf in de States kan op de lijst worden geplaatst!

Link naar playlist American MusicVakantieliedjes Amerika – Wat is uw muzikale herinnering?

Leestijd: 2 min