Amerika tickets voor Hop on Hop Off bussen en veel andere bezienswaardigheden in USA! 

USA4ALL biedt in samenwerking met Ticketbar attractie tickets aan voor diverse steden van the USA!

Ticketbarlogo

Ticketbar is een Nederlands bedrijf dat zich focust op de verkoop van tickets voor attracties in de VS uit o.a. de volgende steden: New York, OrlandoSan Francisco, Los Angeles, Miami en Las Vegas. Het kopen van uw Hop on hop off bus tickets is volledig veilig en u kunt altijd al uw vragen stellen over de Amerika tickets stellen aan Ticketbar.

Op deze pagina kunt uw reis naar Amerika voorbereiden door alvast de Amerika tickets voor de grote attracties aan te schaffen. De wachtrijen bij de grote attracties zoals het Het vrijheidsbeeld, Guggenheim Museum, Rockefeller Center zijn soms erg lang. Of u dient al op tijd een reservering te maken om überhaupt met de attractie mee te kunnen gaan zoals Alcatraz Island. Verder op deze pagina kunt u tickets aanschaffen voor hop on Hop off bussen die alle plekjes van belangrijke steden laat zien. U kunt in en uit stappen wanneer u wilt!

Uw voordelen zijn:

  • Geen wachtrijen
  • Alles op 1 overzichtelijke plek te koop
  • Alles is in het Nederlands!
  • Aantrekkelijke korting op tickets Verenigde Staten

 

Klik hier voor het complete aanbod van Amerika attractie tickets

Tickets Hop on Hop off Bus

Steden in de Verenigde Staten van Amerika zijn vaak nogal groot van omvang en herbergen vaak veel bekende wijken en attracties. Aangezien u tijd in de stad beperkt is biedt de Hop on Hop off Bus een uitstekende mogelijkheid! Bij elke toeristische attractie of bezichtiging kunt u op of afstappen. Het is het perfecte antwoord om de stad in uw eerste dagen een globale indruk te krijgen van de stad. En u bespaart ook transportkosten! In samenwerking met Ticketbar biedt Verenigdestaten.info 10% korting op de Hop on Hop off Bus tickets!

 

Geniet van de hectiek in ‘the Big Apple’ op de meest comfortabele manier!

Geniet van het best mogelijke uitzicht op de topattracties, buurten en bezienswaardigheden van New York City met de Hop on Hop off Bus! De gidsen zijn zorgvuldig geselecteerd en goed opgeleid om u te voorzien van een boeiende ervaring. Naast de gebruikelijke stadsinformatie, vertellen de gidsen mooie verhalen over wat zij zelf hebben meegemaakt in ‘ The City That Never Sleeps’. Zo leert u de stad optimaal kennen! Tijdens de koudere periode beschikt de Hop on Hop off Bus over een afneembare, doorzichtige kap en verwarmingsspiralen waardoor het heerlijk warm is.

 

Amerika Tickets hop on hop off USA4ALL

Ontdek San Francisco en alle prachtige hoogtepunten met de Hop on Hop off bus!

Leun achterover en geniet van de rit wanneer u rijdt door de stad op een open top bus. Leer over de unieke geschiedenis van San Francisco. U heeft de mogelijkheid om te kiezen uit een opgenomen commentator of een live commentator. Verder kunt u in- en uitstappen om een attractie te bezoeken. U zult rijden over de legendarische ‘Golden Gate Bridge’ en het prachtige uitzicht over de baai van San Francisco zien. Vergeet niet uw camera, zodat u alle onvergetelijke momenten vast kunt leggen.

Bestel Hop on Hop Off tickets voor San Francisco.

Ontdek alle hoogtepunten van het magische Hollywood met de comfortabele Hop-on Hop-off Bus!

Los Angeles is de meest dichtbevolkte stad in de staat Californië, aan de westkust van de Verenigde Staten. Los Angeles wordt gezien als het Mekka van entertainment, internationale handel, onderwijs, media, mode, wetenschap, technologie en cultuur. Het is tevens de thuisbasis van de legendarische film industrie van Hollywood.Ontdek op uw gemak deze stad en omgeving met de comfortabele Hop-On Hop-Off bus. Met de gunstig gelegen Hop-On Hop-Off haltes en verschillende routes wordt u langs alle bezienswaardigheden en hoogtepunten van Los Angeles en Hollywood geleid. De moderne, open dubbeldekker bussen zijn uitgerust met state-of-the-art audiosystemen die u van interessante achtergrondinformatie en wetenswaardigheden voorzien tijdens de tour.Stap in en uit, wanneer en hoe vaak u maar wilt op verschillende Hop-On Hop-Off locaties in de stad. U kunt de stad verkennen op uw eigen tempo, bezoek filmlocaties en zie waar de sterren wonen. Ontdek de prachtige stranden van Santa Monica en bewonder de bezienswaardigheden van Downtown LA en Beverly Hills. Vermijd wachtrijen, koop uw ticket online en spring direct in de bus!

Bestel Hop on Hop Off tickets voor Los Angeles 

Ontdek alle hoogtepunten van het mythische Las Vegas met de comfortabele Hop-on Hop-off Bus!

‘Geld moet rollen’ dat is het motto van Las Vegas! Laat uw verwachtingen overtreffen en maak op uw gemak kennis met het bruisende Las Vegas met de comfortabele Hop-on Hop-off bus. Met de gunstig gelegen Hop-on Hop-off haltes wordt u langs alle bezienswaardigheden en hoogtepunten van Las Vegas geleid.De moderne, open dubbeldekker bussen zijn uitgerust met state-of-the-art audiosystemen die u van interessante achtergrondinformatie en wetenswaardigheden voorzien tijdens de tour. Stap in en uit, wanneer en hoe vaak u maar wilt op verschillende Hop-On Hop-Off locaties in de stad. U kunt op uw gemak de stad verkennen op eigen tempo. Naast de dagtour is het ook mogelijk om aan een avondtour deel te nemen. Deze avondtour leidt u langs het felverlichte Las Vegas, een waar spektakel om te zien! Met een overvloed aan bezienswaardigheden is de keuze aan u. Vermijd wachtrijen, koop uw ticket online en spring direct in de bus!

Bestel Hop on Hop Off tickets voor Las Vegas

Ontdek alle hoogtepunten van het indrukwekkende Washington met de comfortabele Hop-on Hop-off Bus!

Washington is het hart van de Amerikaanse politiek! Er is geen betere manier om alle bezienswaardigheden van deze geweldige Amerikaanse stad te ontdekken dan vanaf het dek van een open dubbeldekker bus, waarmee u 360 graden panoramisch uitzicht heeft over de hele stad!De moderne, open dubbeldekker bussen zijn uitgerust met state-of-the-art audiosystemen die u van interessante achtergrondinformatie en wetenswaardigheden voorzien tijdens de tour. Stap in en uit, wanneer en hoe vaak u maar wilt op verschillende Hop-On Hop-Off locaties in de stad. Verken de stad op uw eigen tempo. Laat u leiden langs alle iconische monumenten die deel uitmaken van Washington. Met een overvloed aan bezienswaardigheden is de keuze aan u! Vermijd wachtrijen, koop uw ticket online en spring direct in de bus!

Bestel Hop on Hop Off tickets voor Washington D.C. 

Ontdek alle hoogtepunten van het prachtige Hawaii met de comfortabele Hop-on Hop-off Bus!

Ervaar Hawaii’s nieuwste avontuur: de Aloha Bus! Er is geen betere manier om alle bezienswaardigheden van het prachtige Hawaii te ontdekken dan vanaf het dek van een open dubbeldekker bus, waarmee u 360 graden panoramisch uitzicht heeft! De moderne, open dubbeldekker bussen zijn uitgerust met state-of-the-art audiosystemen die u van interessante achtergrondinformatie en wetenswaardigheden voorzien tijdens de tour. Stap in en uit, wanneer en hoe vaak u maar wilt op verschillende Hop-On Hop-Off locaties. De bustour voert u langs Waikiki, Honolulu en Pearl Harbour waar zich meer dan 1500 verschillende winkels, restaurants, historische bezienswaardigheden en vele activiteiten bevinden. Aan boord van de bus zijn stewardessen aanwezig die te allen tijde uw vragen kunnen beantwoorden en extra informatie geven over het eiland en de vele activiteiten. Vermijd wachtrijen, koop uw ticket online en spring direct in de bus!

Bestel Hop on Hop Off tickets voor Hawaii (Binnenkort verkrijgbaar!)

 


Amerika Tickets – Attractie-tickets voor uw droomreis!

Leestijd: 6 min
Amerika-Info-USA4ALL - disclaimer

Welkom bij USA4ALL!

Actie!

 


Maak kans op: een USASIM kaart!

Meld u aan voor de nieuwsbrief en u maakt automatisch kans!

U bent aangemeld! Er is een bevestigingsmail aan u verzonden, controleer uw e-mail en eventueel uw spambox.