Amerika tickets voor Hop on Hop Off bussen en veel andere bezienswaardigheden in USA!

 

Tiqets is een Nederlands bedrijf dat zich focust op de verkoop van Amerika tickets voor attracties in de VS uit o.a. de volgende steden: New YorkNashvilleMiami, San FranciscoLos Angeles en Las Vegas. Het kopen van uw Hop on hop off bus tickets is volledig veilig en u kunt altijd al uw vragen stellen over de Amerika tickets stellen aan Tiqets.

USA4ALL biedt in samenwerking met haar betrouwbare partner Tiqets attractie tickets aan voor diverse steden van the USA!

Op deze pagina kunt uw reis naar Amerika voorbereiden door alvast de Amerika tickets voor de grote attracties aan te schaffen. De wachtrijen bij de grote attracties zoals het Het vrijheidsbeeld, Guggenheim Museum, Rockefeller Center zijn soms erg lang. Of u dient al op tijd een reservering te maken om überhaupt met de attractie mee te kunnen gaan zoals Alcatraz Island. Verder op deze pagina kunt u tickets aanschaffen voor hop on Hop off bussen die alle plekjes van belangrijke steden laat zien. U kunt in en uit stappen wanneer u wilt!

USA4ALL biedt in samenwerking met haar betrouwbare partner Tiqets attractie tickets aan voor diverse steden van the USA!Uw voordelen zijn:

  • Geen wachtrijen
  • Alles op 1 overzichtelijke plek te koop
  • Alles is in het Nederlands!
  • Aantrekkelijke korting op tickets Verenigde Staten

 

Klik hier voor het complete aanbod van Amerika attractie tickets

 

Tickets Hop on Hop off Bus

Steden in de Verenigde Staten van Amerika zijn vaak nogal groot van omvang en herbergen vaak veel bekende wijken en attracties. Aangezien u tijd in de stad beperkt is biedt de Hop on Hop off Bus een uitstekende mogelijkheid! Bij elke toeristische attractie of bezichtiging kunt u op of afstappen. Het is het perfecte antwoord om de stad in uw eerste dagen een globale indruk te krijgen van de stad. En u bespaart ook transportkosten! In samenwerking met onze partner Tiqets biedt Verenigdestaten.info korting op de Hop on Hop off Bus tickets!

Geniet van de hectiek in ‘the Big Apple’ op de meest comfortabele manier!

Geniet van het best mogelijke uitzicht op de topattracties, buurten en bezienswaardigheden van New York City met de Hop on Hop off Bus! Stel je eigen reisschema samen en zie het beste van de Big Apple, plus Brooklyn en Harlem! Kies je route, maak een paar foto’s vanaf je stoel, of hop-off en verken – en neem de volgende bus. The Big Apple wacht op je!

 

Ontdek San Francisco en alle prachtige hoogtepunten met de Hop on Hop off bus!

Met dit busticket kom je overal waar je maar wilt in San Francisco. Dankzij de superhandige hop-on hop-off-methode kun je alle topattracties zo lang (of zo kort) bekijken als je wilt. Heck, misschien wil je gewoon zwaaien als je langskomt – of uitstappen en uren doorbrengen. Je kunt rondjes rijden in Fog City, of de straat opgaan. Het is jouw beslissing.

Hoogtepunten zijn onder meer Fisherman’s Wharf, Pier 39, The Golden Gate Bridge, Chinatown, Lombard Street (een van de meest bochtige straten ter wereld) en Haight / Ashbury – waar de Summer of Love bloeide.

 

 

Bestel Hop on Hop Off tickets voor San Francisco.

 

Ontdek alle hoogtepunten van het magische Hollywood met de comfortabele Hop-on Hop-off Bus!

Los Angeles is de meest dichtbevolkte stad in de staat Californië, aan de westkust van de Verenigde Staten. Los Angeles wordt gezien als het Mekka van entertainment, internationale handel, onderwijs, media, mode, wetenschap, technologie en cultuur. Het is tevens de thuisbasis van de legendarische film industrie van Hollywood.
 
Waar winkelt Brad Pitt? Wat moet je doen om een ster op de Walk of Fame te verdienen? Tijdens een tour met deze Hop-on Hop-off bus Hollywood & Los Angeles wordt een aantal van jouw prangende vragen beantwoord! Streep alle sterattracties af van je to see-lijstje met een ritje in een panoramische bus met audiogids!
Kies een pas voor 24, 48 of 72 uur lang en tour the easy way door Hollywood en L.A. (het verkeer is echt verschrikkelijk, je wilt hier echt niet vast komen te staan met een auto). Met je audiogids kom je allemaal leuke feitjes te weten en alles over de lokale geschiedenis, terwijl je heerlijk achterover geleund door de stad cruiset.

Zie het Dolby Theatre, Chateau Marmont, Beverly Hills, de Walt Disney Concert Hall, Venice Beach en nog veel meer!

Je kunt altijd wel een nieuwe bestemming vinden met 3 verschillende lijnen. En wie weet loop je nog een VIP incognito tegen het lijf…

 
 

Bestel Hop on Hop Off tickets voor Los Angeles

 

Amerika Tickets hop on hop off USA4ALL

Ontdek alle hoogtepunten van het mythische Las Vegas met de comfortabele Hop-on Hop-off Bus!

‘Geld moet rollen’ dat is het motto van Las Vegas! De comfortabele Hop-on Hop-off Bus Las Vegas is het enige wat je nodig hebt om Sin City te verkennen, met toegang tot 3 verschillende routes, gratis wifi aan boord, en een gratis app die je helpt om bij de juiste halte uit te stappen! Bespaar tijd en geld met dit alles-in-een smartphoneticket!
Onbeperkte buffetten, shows met een overvloed aan neonlichten, en themahotels die je op alle mogelijke manieren proberen te lokken zijn de norm in Las Vegas. Met de Hop-on Hop-off Bus Las Vegas zie je weer eens wat anders.

Kies voor een pas voor 1, 2 of 3 dag(en), en maak je eigen reisschema met 15 haltes. Stop bij alle grote hotels van de Strip (Rode Route), plus het beroemde ‘Welcome To Las Vegas’ bord. Neem de Downtown Tour (Blauwe Route) voor de Fremont Street Experience, winkelen, en unieke musea! Met de pas voor 2 of 3 dagen krijg je bovendien toegang tot de Eiffel Tower Experience. Bij de 3-daagse pas is ook een Avondtour (Groene Route) inbegrepen.

 
 

Bestel Hop on Hop Off tickets voor Las Vegas

 


Amerika Tickets – Attractie-tickets voor uw droomreis!

Leestijd: 7 min