FOTO’S VERENIGDE STATEN VAN AMERIKA

Antwan Janssen is een fervent reiziger, hij reisde naar meer dan vijftig landen en je kan wel raden dat een van zijn favoriete bestemmingen de Verenigde Staten zijn. Uitgerust met zijn camera bezocht hij al vele de mooie gebieden in de Verenigde Staten van Amerika. Fotograferen deed hij niet alleen in het overbekende Yellowstone Nationaal park, maar ook bij het minder bekende The Wave, een onbekend pareltje!

Dat zijn favoriete vakantieland heel veel moois te bieden heeft bewijzen de foto’s van de Verenigde Staten van Antwan. Reis mee naar de mooiste plekken van Amerika bij het bekijken van de foto’s. Kijk en geniet!

FOTO’S VERENIGDE STATEN VAN AMERIKA

Antwan Janssen

Antwan Janssen

Medewerker

Antwan Janssen is in het dagelijkse leven werkzaam als docent economie en wiskunde in het voortgezet onderwijs. Zijn hobby’s zijn natuurfotografie en reizen en samen met zijn vrouw heeft hij al ruim 50 landen bezocht. Ondanks de grote hoeveelheid aan bestemmingen blijft Amerika elke keer weer trekken. Ondertussen heeft hij al een aantal reizen gemaakt naar Amerika, variërend in duur tussen de twee maanden en twee weken. Met name het landschappelijk schoon van de Verenigde Staten trekt hem aan en dan vooral de bestemmingen buiten de gebaande paden. Ruige afgelegen gebieden waar toeristen nog niet massaal aanwezig zijn dat is waar hij naar op zoek gaat. De voorbereiding voor deze reizen is dan ook erg belangrijk. Niet alleen om deze plekken te vinden maar ook om er fotografisch gezien zoveel mogelijk uit te kunnen halen.Foto’s Verenigde Staten van Amerika – Kijk en geniet!

Leestijd: 3 min