U wilt reizen in Amerika? USA4ALL heeft het u gemakkelijk gemaakt want u hoeft niet meer langer te zoeken op het internet naar de diverse reisaanbieders. Wij nemen u het zoekwerk uit handen door u hieronder een opsomming te geven van diverse reisorganisaties. Sommige organisaties hebben zelfs een offerte formulier bij ons online gezet zodat u direct een vrijblijvende offerte van uw droomreis kunt laten opmaken. En desnoods meerdere zodat u de beste kunt uitkiezen. Uw reis naar de VS moet onvergetelijk worden en dat kan alleen als u ook zeker weet dat de organisatie daarvan in goede handen is. De hieronder beschikbare organisaties hebben in het verleden bewezen die kwaliteit te kunnen waarborgen. Neemt u ook even notitie van onze tips voor een perfecte vakantie naar Amerika!

Reizen Verenigde Staten van Amerika

Onze missie:

“Wij brengen Amerika dichter bij Nederland”

  Direct een offerte aanvragen bij een van onderstaande reisaanbieders? Maak uw keuze hieronder:

patriotic_Divider

VSCA Reizen

VSCA Reizen is een reisspecialist voor autorondreizen en stedentrips naar Amerika en Canada. Op de website van VSCA Reizen vind je enkele voorbeeldreizen welke je een idee geven wat er te doen is in een bepaalde regio. Op basis van jouw wensen en onze kennis en ervaring stellen wij een onvergetelijke droomreis op maat samen. Heb jij plannen om op vakantie te gaan naar Amerika of Canada? Bekijk dan eens de voorbeeldreizen op www.vscareizen.nl of vraag direct een vrijblijvende offerte op.

Travel My Way

Ik ben Mija de Nijs, zelfstandig reisadviseur: een reisbureau “aan huis”.  Ik heb 35 jaar reis ervaring (veel in de USA en cruisen)

  • Ik neem mijn klanten het werk uit handen.
  • Ik denk mee met het plannen van hun reis.
  • Ik Lever Maatwerk
  • Ik ben zorgvuldig en snel

Voordeel voor mijn klanten : Bij mij boeken is niet duurder dan zelf boeken en soms zijn er extra kortingen!

Ik ben de enige contactpersoon voor/ tijdens en na de reis. Direct na boeking zorg ik al voor een reispakket, zodat de voorpret kan beginnen! Mensen die graag persoonlijke hulp willen bij het plannen en boeken van hun reis kunnen bij mij terecht. Contact kan persoonlijk (indien in de regio Rotterdam), maar ook via mail, chat, app en Skype.

www.zorgeloos-reizen.nl | myway@zorgeloos-reizen.nl |06-36541181 | https://www.facebook.com/zorgeloosreizen/

Tioga Tours

Tioga Tours is al bijna twintig jaar een specialist in reizen naar Amerika en Canada. Je kunt bij Tioga Tours zelf je ideale reis samenstellen. Je krijgt advies van reisadviseurs die beide landen regelmatig bezoeken en je uit eigen ervaring helpen. Of je nu een camperreis zoekt of een autovakantie, een treinreis of stedentrip: het is jouw reis, en die wordt helemaal op jouw wensen afgestemd. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan of kom langs voor een persoonlijk gesprek. Of bezoek een (gratis) infodag om presentaties bij te wonen en een camper te bekijken. Kijk op tiogatours.nl. Telefoon: +31-(0)527-245400.

Travelhome

Travelhome heeft zich gespecialiseerd in het aanbieden van campervakanties, inclusief vlucht en hotelovernachtingen. U kunt in ruim 25 plaatsen in Amerika de camper ophalen en inleveren. Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen of een afspraak maken om uw reisplannen door te spreken met onze ervaren reisadviseurs? Bel naar 040-2113938 of kijk voor meer informatie op onze site. Travelhome organiseert ook regelmatig infodagen waarin u wordt geïnformeerd over camperhuur in het algemeen en reisroutes. U vindt de data en locaties op onze site. Vraag direct een offerte aan bij Travelhome!

50 States Travel

50 States Travel is een reisorganisatie gespecialiseerd in auto en camper rondreizen, stedentrips en wintersport in Amerika en Canada. Op de website staan diverse reizen die geheel aanpasbaar zijn aan de wensen van de klant. Offertes zijn inclusief vlucht, auto/camper en overnachtingen, tenzij de klant anders wil natuurlijk.
Wil jij binnenkort jouw droomreis maken naar Amerika of Canada? Vraag dan nu jouw persoonlijke offerte gratis en vrijblijvend aan via www.50statestravel.nl onder de reis waarin je geïnteresseerd bent. Kijk op onze Facebookpagina voor nog meer reisinspiratie! 

Riksja Amerika Kids

Een treasure hunt wandeling door San Francisco, op je fiets zoefen door National Park Zion en Laso leren werpen met cowboy Joe. Onderweg slaap je op een cowboyranch, een Caribische inn, een stenen wigwam of moeraslodge. Met AmerikaKids bouw je met behulp van bouwstenen je eigen Amerika familiereis en leer je Amerika écht kennen. Bij het samenstellen wordt er rekening gehouden met reisafstanden en Riksja Amerika Kids zorgt voor hotels met familiekamers. De reisspecialisten van AmerikaKids zijn zelf moeder en helpen je graag bij het samenstellen van jouw ideale reis.

333 Travel

Bij 333TRAVEL kunt u volledig zelf uw reis naar Amerika samenstellen. U kunt hierbij een keuze maken uit de diverse voorbeeldreizen op onze site en de reis van uw voorkeur deels aanpassen naar eigen wens. Heeft u diverse wensen maar twijfelt u hoe uw reisprogramma verder in te delen? Onze landenspecialisten maken graag een offerte op maat voor u. Naast de vele fly drives, citytrips New York, autohuur en strandvakanties Florida kunt u ook een keuze maken uit unieke tours en excursies of hotels. Wat denkt u bijvoorbeeld van een spannende avondrit in een limousine over de strip van Las Vegas, of een spirituele voodoo wandeling in New Orleans. Of een verblijf als cowboy op een authentieke ranch! Kijk voor nog veel meer ideeën op www.333travel.nl Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar (m.u.v. zon- en feestdagen).

Riksja Amerika

Met de bouwstenen en rondreizen van Riksja Amerika stel je je eigen individuele Amerika reis samen. Je rijdt met je huurauto niet alleen langs de hoogtepunten van het zuidwesten, maar je beleeft ze ook echt. Te paard verken je Monument Valley met een echte Navajo indiaan, je ontdekt San Francisco met een tour door Chinatown en je fietst over smalle paadjes door een uniek, rood rotsgebied in Zion. Je overnachtingen zijn in de stijl van het land; in een houten lodge of cabin in de parken, een over-the-top hotel in Las Vegas of in een tent midden in Yosemite. Onze reisspecialisten helpen je graag jouw reis samen te stellen, zodat je achteraf kunt zeggen: I did it my way!

Ook reisaanbieder en interesse om hier te staan?

Gebruik ons contactformulier om te vragen naar de voorwaarden!


Amerika-Info-USA4ALL - disclaimer

Welkom bij USA4ALL!

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 


Naar Amerika? Bestel alvast een USASIM kaart!

Arieli - The perfect Pre Paid Mobile plan for your USA trip!

U bent aangemeld! Er is een bevestigingsmail aan u verzonden, controleer uw e-mail en eventueel uw spambox.