Met meer dan 100 winkels, restaurants en attracties op Madeira Beach is John’s Pass Village & Boardwalk een leuke onderbreking van een dagje strand. U vindt hier winkels voor klassieke Florida souvenirs.

John’s Pass Village & Boardwalk ligt in de St. Petersburg Clearwater Beach Area. Je kan er lekker genieten van vis of andere eenvoudige maaltijden. Genieten van de zonsondergang met een drankje bij Hooters behoort ook tot de mogelijkheden. De vis is er supervers en wordt bijna onder uw ogen gevangen. Vissermannen maken de vis schoon aan de boardwalk, waar pelicanen rustig op hun aandeel zitten te wachten.

John's Pass Village & Boardwalk-02

Ontdek de Golf

John’s Pass Village & Boardwalk zit op de pas die de Golf van Mexico verbindt met Boca Ciega Bay en die blauwe wateren lonken. U heeft geluk. Op de promenade kunt u allerie manieren vinden om het beste uit het water te krijgen. Een tour met boot of waterscooters verhuur, parasailing, excursies en diepzeevissen charters. Keuze genoeg! John’s Pass WaveRunners is een plek waar je single- en multi-persoon waterscooters kunt huren per uur (u moet 14 jaar of ouder zijn). Zodra je bent uitgerust met een reddingsvest en een waterscooters, kunt u op zoek gaan naar rustige baaien om de scooter leren te beheersen en ondertussen een oogje op dolfijnen laten vallen. Wilt u deze zoogdiren van dichtbij bekijken? Dolphin Quest maakt van dolfijnen spotten haar missie; hun 40-voets catamaran woelt rond op de Boca Ciega Bay.

John's Pass Village & Boardwalk-03

Piratenschip Cruises

Het piratenschip in John’s Pass is dagelijks actief met cruises. Ze zijn familie-vriendelijk voor het hele gezin. Jonge passagiers zullen zich niet vervelend tijdens de twee uur durende cruise. Spanning alom met water-vuurgevechten, limbo wedstrijden, speurtochten, schminken en piratenverhalen. Uiteraard houdt u uw camera en film apparatuur gereed om gezamenlijk dolfijnen te spotten!

Restaurants

Al u weer terug bent van uw avonturen op het water. Kunt u plaatsnemen in een van de restaurants voor bars. Heerlijke gerechten, salades en sandwiches met live muziek en een uitzicht op het water, super toch? “The Hut” igt direct aan de promenade. Sculley’s Restaurant benadrukt verse vis en een prachtig uitzicht. Andere opties zijn bijvoorbeeld: Walt’z Fish Shak, een gelegenheid op drijfhout in sportieve reggae kleuren. Of DeLosa’s Pizza & Italian Restaurant.

 

Adres:

12901 Gulf Blvd

Madeira Beach, FL 33708

John's Pass Village & BoardwalkJohn’s Pass Village & Boardwalk

Leestijd: 2 min