Het verhaal achter de foto. Iedereen door de USA reist heeft wel een bepaald verhaal bij die ene foto. Wij horen graag uw verhaal! Stuur ons uw fotoverhaal met bijbehorende foto!

Fotoverhaal - Wij zijn op zoek naar dat verhaal!

Het fotoverhaal van USA4ALL

“Via de I-70 rijden we af bij naar wat blijkt een spookstadje, Cisco. We dachten een snellere route te pakken. Uiteindelijk erg leuk op daar even te stoppen. We nemen even de tijd om daar een paar plaatjes te schieten. Als we onze weg vervolgen, staan bij een van de lege huisje een groepje gevaarlijk uitziende bikers. Ieder normaal mens zo ze direct voorbij rijden, maar wij spreken ze aan. Met de vraag wat dit voor stadje was en of er nog iets bijzonders aan de hand is. We krijgen een zeer uitgebreid verhaal te horen van een van hen: In een verlaten schuurtje zit een adelaarsnest! De bikers komen hier regelmatig met stukjes kipfilet, want de adelaar bleek kleintje te hebben. Op het moment dat wij daar arriveren, blijf de adelaar al een tijdje niet meer waargenomen te zijn.”

De bikers, de hele normale mensen blijken, vragen waar we heen gaan. “Moab” is het antwoord. Terloops krijgen we een tip over een klein Wild West Museum, die het bezoeken waard is. Leuk zo’n onverwacht gesprek!

Vanaf Cisco rijden we verder via de schitterende senic Byway us-128. Deze weg brengt, langs kloven, canyons en de Colorado river ons naar Moab.”

Fotoverhaal-Cisco-USA

 

Meer foto’s met verhalen lezen? Klik hier voor een overzicht.

Ook een fotoverhaal inzendenHet verhaal achter de foto – Stuur ons uw fotoverhaal!

Leestijd: 2 min