De USA4ALL meeting 2019 was een geslaagde dag! Zo’n zestig deelnemers verzamelde zich bij Charly’s Diner in Nederhorst den Berg een perfecte locatie daar het restaurant volledig en Amerikaanse stijl is ingericht met een echte Cadillac die dienst doet als bar. Het organiseren van meetings onder gelijkgestemden gebeurde vaker, maar dit keer had de dertiende meeting een speciaal tintje. In het jaar 2019 bestaat USA4ALL immers twintig jaar! 

De aanwezigen werden middels een videoboodschap, vanuit Missouri, welkom geheten door Johan Christians, de oprichter van USA4ALL. Wop van Eis, die gezamenlijk Johan USA4ALL onderhanden heeft, was de gastheer van vandaag. Elke aanwezige, met dezelfde verslaving of als je het anders wilt noemen, mag dat natuurlijk ook, werd welkom geheten. Tijdens een Amerika meeting is er altijd gesprekstof. Je hebt immers dezelfde interesses, vragen en antwoorden, en heel veel tips te delen.

USA4ALL-Meeting-2019-00010

Het programma van deze dag bestond uit: Raad het overgewicht van de koffer, de Amerika quiz, een lekker buffet en een muzikaal optreden van Nashville zangeres Pam McBeth. Uiteraard onder het genot van een lekker verfrissend drankje, chickenwings of een portie onionrings. Heerlijk Amerikaans!

De Koffer met overgewicht - USA4ALL Meeting 2019De koffer met overgewicht

Een waardebon van €200,- ter beschikking gesteld door Tioga Tours. Degene die deze mee naar huis mocht nemen, moest ‘enkel’ even het overgewicht van de koffer raden. Elke deelnemer deed een gok. Het verschil was groot., van ruim 40 kilo te zwaar, tot een paar kilo. De koffer bleek uiteindelijk 10,4 kilo te zwaar, uitgaande van een maximaal gewicht van 23 kilogram. Ben Broekhuizen zat er met 0,3 kg het dichtste bij, echter hij had zijn finale plek opgegeven ten faveure van overige deelnemers, heel sportief!  Met 0,4 kg verschil zaten vervolgens Monique ter Keurs, Erik Buunders, Wilma Kok vlak bij het juiste gewicht (33,4 kg).

Na een spannende, kleine vragen ronde met Amerika gerelateerde vragen kwam Monique ter Keurs als winnaars uit de bus: “Ik zou de volgende keer naar Europa gaan, nu zit ik met een luxe probleem”, reageert ze lachend na de ontvangst van de mooie prijs. Haar partner MIchiel Tom zat er met 2,5 Kg overgewicht het verste vandaan. “Zie je nou wel waarom jouw koffers altijd te zwaar zijn!” zegt Monique aan, terwijl ze Michiel overtuigend aankijkt.

Meer Winnaars!

De USA4ALL Amerika meeting 2019 kende meer sponsoren, die leuke prijzen beschikbaar hadden besteld. Leden van het USA4ALLL Amerika forum en  de besloten Facebookgroep Amerika voor iedereen gingen in groepjes met elkaar de strijd aan tijdens een interactieve Amerika quiz. Heel fanatiek werd er antwoord gegeven op vragen zoals: Hoe spel je Mississippi, wat is de hoofdstad van South Dakota, wie was de eerste republikeinse president van de Verenigde Staten, etc.  Laura van der Klugt en Mira van Rijswijk waren beiden ‘eindwinnaar’ zei kozen ervoor om niet de strijd aan te gaan in de finale, maar gezamenlijk uit eten te gaan bij TGI Fridays met de door hen beschikbare gestelde dinerbon. Eerder hadden zij beiden al een originele Amerikaanse vlag gewonnen beschikbaar gesteld door Silverado westernstore.

USA4ALL Meeting 2019

Ronald Smit. ging naar huis met een zeer fraai pakket van USfoodz. Hij wist als snelste te antwoorden voor de afkorting WA voor staat. De loterij, waarmee je USA4ALL steunde, ging naar Rene Pleijster. Hij heeft een leuke korting op zijn eerstvolgende autohuur binnengesleept!  Verder hebben wij nog een vijftal mensen mogen verblijden met een Amerikaanse simkaart van Arieli mobile & USASim, twee leden blij gemaakt met een bon voor een sensor-reiniging door Chipclean en als klap op de vuurpijl kregen Susanna Feijen en Frank Swaap een hotelovernachting (aangeboden door 80 Travel) in Las Vegas vanwege hun aanstaande huwelijk, in Vegas, op 23 september!

Verslaving

Voor de meeste aanwezigen vandaag is op vakantie naar Amerika een verslaving, sommige dromen zelfs van een permanent verblijf en weer anderen maken deze dromen werkelijkheid. Al met al veel positieve geluiden en heeft iedereen zich prima vermaakt van een uitstekend verzorgende BBQ, want de weergoden waren ons gunstig gezind op een enorme regenbui na wat zorgde voor een abrupt einde van onze Country zangeres Pam MacBeth, die de sfeer en het Amerika gevoel net een beetje extra gaf! De stemming was opperbest en men heeft een hoop nieuw contacten opgedaan.USA4ALL Meeting 2019

Meer foto’s


USA4ALL meeting 2019

Leestijd: 9 min