Esther van der Klij is met haar foto ‘Joshua Tree’ de winnaar van de Amerika fotowedstrijd najaar 2020. De foto werd gekozen door een vakjury en de leden van de besloten facebookgroep van USA4ALL. De vakjury: “Dit is een plek waar je heen wilt! Heel veel Amerika liefhebbers hebben in 2020 hun vakantie de mist in zien gaan vanwege het Corona Virus, de foto van Esther neemt ze even mee terug naar de Verenigde Staten.  Geslaagd dus als inzending voor een fotowedstrijd Amerika. De foto ‘Cape Flattery’ van Antwan Janssen eindigde verdienstelijk als tweede. “Een foto met mooie kleuren en goede compositie. Technisch een hele goede foto. Wij hopen dat hij al aan de muur hangt bij Antwan”, aldus de jury. Antwan wordt beloond met een setje USA4ALL koffer stickers.

De foto ‘Paris Las Vegas Hotel’ van Christa De Leenheer ontving de meeste stemmen van de bezoekers van USA4ALL en is daarmee de winnaar van de publieksjury. De inzenders hadden het de jury niet gemakkelijk gemaakt. Vele mooie foto’s zijn er ingezonden. De wedstrijd werd georganiseerd in samenwerking met Xpozer.

Esther namens USA4ALL en haar sponsor, van harte gefeliciteerd!Inge ontvangt haar foto in HD Kwaliteit! (Xpozer XL (60x90cm, HD afdruk + spansysteem) ter waarde van 75 euro!) Binnenkort start er weer een nieuwe fotowedstrijd houdt daarvoor onze site in de gaten!

 

Winnaar fotowedstrijd December 2020. – Esther van der Klij – Joshua Tree

Joshua Tree - Winnaar Amerika fotowedstrijd December 2020
Reactie Esther:   

Volgt nog

Eervolle tweede plaats voor Antwan Janssen  – Cape Flattery

Cape Flattery
Bekijk hier alle inzendingen van de Amerika fotowedstrijd December 2020

https://verenigdestaten.info/fotowedstrijd-december-2020/


Winnaar Amerika fotowedstrijd December 2020

Leestijd: 5 min