Hoi USA4ALL medewerker!

Redacteur, Columnist, of gastschrijver!

redacteuren USA4ALLHadden we je al bedankt? Ja, nee? We doen het gewoon nog een keer! Bedankt! We zijn ontzettend blij met jouw bijdrage!  De frequentie van inzenden maakt dan ook niet uit. We verplichten je niets, maar vinden het wel leuk als je regelmatig wat instuurt.
Als je regelmatig wat instuurt willen we graag wat info over jou plaatsen op onze speciale medewerkerspagina.

Inspiratie nodig?

Je wilt graag een bijdrage leveren maar je weet even niet waar je moet beginnen? Om het gemakkelijk te maken vind je hieronder een aantal onderwerpen die nog beschreven kunnen worden. Kies je er een uit? Laat het dan even weten via een reactie op deze pagina, zodat niet te mensen tegelijk aan de slag gaan met hetzelfde onderwerp. Indien geplaatst wordt het onderwerp uiteraard verwijderd uit onderstaande lijst.

  • Rainbow Springs state park
  • Tampa
  • Reisroute The Deep South
  • Salt Lake City
  • Highway 12 Utah
  • senic Byway us-128
  • Big Bend
  • Bear Tooth HighWay
  • Elk eigen onderwerp! (Wel van te voren even afstemmen)

Een paar kleine “regeltjes”

Gebruik een algemene schrijfstijl, dus niet in de “ik” vorm, maar algemeen informatief. Let ook op het tijdspad, het artikel moet lang mee kunnen gaan. Gebruik dus geen termen als vorige week of bijvoorbeeld ‘dit jaar’.  En uiteraard dient het voldoende informatie waarde te bevatten. (Denk ook aan kosten en bijv. locaties)  Dit geldt natuurlijk niet voor persoonlijke columns of reisverhalen. Een artikel bestaat uit minimaal 300 woorden. (controleer hier). Mocht je passages gebruiken uit andere informatiebronnen, vermeld dan altijd de bron. A.u.b. geen teksten dan wel niet volledig kopiëren van andere websites. Maar dat is logisch.

 Foto’s

Je mag alleen EIGEN foto’s gebruiken of met 100% zekerheid rechtenvrije foto’s insturen. Met het gebruik van jouw foto’s, geef je ons het recht deze te gebruiken. 

Zorg ervoor dat je foto’s niet groter zijn dan 500 kb en een maximale breedte hebben van 700px, verkleinen kan gemakkelijk via deze site.  Oh jah, nogmaals bedankt!

 

Kleine lettertjes:

USA4ALL blijft het publicatie recht behouden indien je besluit te stoppen als redacteur.  Aangezien wij een non-profit organisatie zijn schrijf je op vrijwillige basis en staat er, behoudens naamsvermelding, geen vergoeding tegenover. Je moet het dus vooral leuk vinden om over je voorliefde van de USA te schrijven! 

Mocht blijken dat je als redacteur ons foto’s aanlevert die later niet rechtervrij blijken te zijn, worden eventueel claims/facturen doorgezet naar de persoon die ze heeft aangeleverd. 

BewarenBewarenBewarenBewaren