USA4ALL kan, als non-profit organisatie, niet zonder haar medewerkers, redacteuren, moderatoren en columnisten. Enthousiaste Amerika liefhebbers die allemaal hun eigen specialiteit hebben. Wij zetten deze mensen graag in de spotlights, daarmee bereiken wij een aantal doelen; U ziet de gezichten achter de informatieve stukken op de site en ons Amerika forum en wij van USA4ALL tonen onze dankbaarheid!

Wie zijn de redacteuren /columnisten bij USA4ALL?

 

Wop

Wop

Eigenaar / (Eind) Redacteur

Wop versterkte de USA4ALL gelederen in 2001 als webmaster en is mede-eigenaar van USA4ALL. Sinds 1998 heeft hij meer dan 40 staten bezocht . Fotografie is een van zijn passies en dat lijkt ons een uitstekende combinatie met zijn Amerika liefde. Buiten website-beheer en het schrijven van artikelen om, deelt hij zijn Amerika passie dus graag in beeld. Een van zijn favoriete staten is Florida, maar hij kan zich ook uitermate goed vermaken in de ander staten. Meer over USA4ALL en haar doelen leest u hier.
Johan Christians

Johan Christians

Eigenaar / Oprichter

Johan is de oprichter en mede-eigenaar van USA4ALL. In 2010 vertrok Johan naar de Verenigde Staten om zich definitief te vestigen. Hij heeft daarmee unieke kennis van het land opgedaan, die hij graag met anderen deelt. In de jaren daarvoor reisde hij naar meer dan 45 verschillende staten over een periode van 15 jaar. Inmiddels woont en werkt Johan in Missouri, nadat hij eerst een aantal jaren in Florida woonde. Zijn inbreng is informatief, functioneel en kritisch. Amerika is een land van uitersten in veel opzichten. Iets wat toeristen veelal niet realiseren en zeker de moeite van het bekijken waard.
Michiel van Westrenen

Michiel van Westrenen

Medewerker

Michiel van Westrenen is werkzaam als accountmanager in de logistieke sector. Al vanaf kleins af aan heeft de USA een grote aantrekkingskracht en interesse. Sinds de eerste city trip in 2007 naar NY zijn er nog verschillende city trips en vijf rondreizen gevolgd. Hierin is hij altijd op zoek naar de mooiste parken om te kunnen hiken en leuke lokale activiteiten waar ze veel in contact kunnen komen met het echte Amerika. Momenteel, vanwege de geboorte van z’n zoontje, staan de activiteiten en reizen even op een wat lager pitje, maar hij hoopt op termijn samen met z’n vrouw en zoontje weer nieuwe reizen te kunnen maken!
Liam Toll

Liam Toll

Medewerker Politiek

Geïnfecteerd met het Amerikavirus door zijn vader Antal Toll, tevens columnist voor USA4ALL, interesseert Liam zich in alles wat met de Verenigde Staten te maken heeft. Van Amerikaanse politiek tot sport en van geschiedenis tot reizen. Liam is freelance journalist en student aan de Hogeschool voor de Journalistiek in Tilburg. Dat alles bij hem om Amerika draait is ook te zien aan zijn sport, Liam is honkballer en speelt daarbij meerdere posities. In 2018 ging hij voor het eerst naar Amerika, samen met zijn vader liep hij toen rond in New York City. Een jaar later is daar een trip naar St. Louis, MO voor zijn studie journalistiek, waar nog een productie uit voort vloeide, bijgekomen. Liam ambieert een toekomst als correspondent in de Verenigde Staten.
Antwan Janssen

Antwan Janssen

Medewerker

Antwan Janssen is in het dagelijkse leven werkzaam als docent economie en wiskunde in het voortgezet onderwijs. Zijn hobby’s zijn natuurfotografie en reizen en samen met zijn vrouw heeft hij al ruim 50 landen bezocht. Ondanks de grote hoeveelheid aan bestemmingen blijft Amerika elke keer weer trekken. Ondertussen heeft hij al een aantal reizen gemaakt naar Amerika, variërend in duur tussen de twee maanden en twee weken. Met name het landschappelijk schoon van de Verenigde Staten trekt hem aan en dan vooral de bestemmingen buiten de gebaande paden. Ruige afgelegen gebieden waar toeristen nog niet massaal aanwezig zijn dat is waar hij naar op zoek gaat. De voorbereiding voor deze reizen is dan ook erg belangrijk. Niet alleen om deze plekken te vinden maar ook om er fotografisch gezien zoveel mogelijk uit te kunnen halen.
Matthijs Bettman

Matthijs Bettman

Redacteur

Matthijs Bettman is werkzaam in de zorg, maar daarnaast ook fotograaf en heeft al meerdere reizen naar de USA gemaakt en daar ook veel gefotografeerd. Zijn specialiteiten zijn landscapes en cityscapes. In zijn blog ‘‘My story, my experiences” zal hij vertellen over zijn ervaringen in Amerika, zijn voorbereidingen voor zijn (foto)reizen en locaties en zullen er behind the scenes verhalen komen. Volg zijn blogs als jij ook met zeer goede foto’s wilt thuis komen van jou onvergetelijke vakantie!
Marco van den Doel

Marco van den Doel

Redacteur

Marco van den Doel is communicatieadviseur en ontwikkelde zijn liefde voor Amerika toen hij het land in 1994 voor het eerst bezocht. Hij studeerde aan de University of Tennessee in Knoxville. Zijn specialiteit is de Amerikaanse politiek die hij ontwikkelde tijdens het presidentschap van Bill Clinton. In 2008 was hij in Grant Park in Chicago toen Barack Obama zijn verkiezingsoverwinning vierde en schreef over die historische verkiezingen het boek “Barack Obama: Hoop en Verandering?” Geïnteresseerd in het fenomeen Donald Trump en politiek in Washington D.C.? Lees dan mee!
Marco Bos

Marco Bos

Medewerker

Marco is HR- en projectmedewerker op een Technische Universiteit en woont samen met Cindy. Alhoewel beiden fanatiek skiën besloten ze samen om ook eens een keer de VS te bezoeken. Die eerste kennismaking in 2012 is zo goed bevallen dat ze er sindsdien een nieuwe favoriete vakantiebestemming bij hebben. Marco kan avonden op internet doorbrengen om hun volgende vakantie uit te stippelen. Op hun eigen website kun je hun voorbereidingen volgen en zijn uitgebreide reisverslagen terug te vinden van hun reizen door de VS en Canada.
Martijn Kloen

Martijn Kloen

Medewerker

Martijn is als IT-er werkzaam in de farmaceutische industrie (getrouwd, twee katten) en is een echte achtbaan-fanaat. De liefde voor het land is in 2004 begonnen met een bezoek aan het pretpark-walhalla Orlando en inmiddels zijn er al 13 reizen gemaakt naar meer dan 45 verschillende staten. Naast pretparken mogen ook natuurschoon en steden zeker niet ontbreken in zijn reizen. Martijn en zijn vrouw Linda, beschrijven hun reizen op hun eigen website.
Tim Boezaard

Tim Boezaard

Medewerker

Tim heeft vanaf jongs af aan een enorme liefde voor Amerika ontwikkeld. Hij is zeer geïnteresseerd in alles wat met Amerika te maken heeft. Zo heeft hij in al die jaren veel van het land bestudeerd en is hij een aantal keren in Amerika geweest. Het meest weet hij over Amerikaanse steden. Amerikaanse sporten vind hij prachtig. Zijn droom is om zich ooit in Amerika te vestigen.
Laureen de Bres

Laureen de Bres

Redacteur / Verhalenvertelster

Beladen met vooroordelen stapte Laureen in 1993 op het vliegtuig voor een eerste vakantie naar Amerika. Net zoals zoveel mensen had ze geroepen: “Dat land is eigenlijk helemaal niks voor mij. Allemaal rare mensen, kettingzaagmaniakken en zombies!’ Die overtuiging smolt weg zodra ze één voet in dat verre continent had gezet. De onbeschrijflijke weidsheid, de pure, spectaculaire natuur, de brute woestheid van de canyons en bergen, maar ook de servicegerichte Amerikaan met al zijn vriendelijkheid, waren genoeg om Laureen voor eeuwig verliefd te maken op dit grandioze werelddeel.

Redacteur Noordernieuws.be

Tim Wietse

Tim Wietse

Medewerker

Tim Wietsma woont in het mooie Holten. Hij is werkzaam als manager bij een groot Amerikaans fastfood restaurant. De eerste kennismaking van Tim met Amerika was een stedentrip naar Miami in 2009. Inmiddels staat de teller op zes Amerika (rond)reizen en 23 bezochte staten aan de oostkust en in het zuiden. Tim interesseert zich met name voor de boeiende geschiedenis van het land, de steden, natuurschoon en de Amerikaanse sporten.
Nelleke van Lindonk

Nelleke van Lindonk

Smulpaap

Nelleke van Lindonk neemt u mee naar het culinaire deel van de Verenigde Staten. Wie dacht dat Amerika bestaat uit hamburgers & frites zal na het eten van Nelleke haar heerlijke gerechten beseffen dat de realiteit iets anders is. Nelleke laat op verbluffende wijze zien dat The Kitchen van Amerika zich niet in een hoek laat drukken. Met heerlijke Amerikaanse recepten kunt u uw kookkunsten beproeven op The American way!
Matthias Galle

Matthias Galle

Redacteur

Mathhias is een zeer enthousiast Amerika en sportliefhebber. Hij schrijft graag online artikels. Zo schrijft hij af en toe voor oa SportAmerika.nl en onderhoud hij de website van Club Brugge. Bovendien heeft Matthias enorme interesse in alles wat met de VS te maken heeft. Hij is er al vaak op reis geweest en spaart eigenlijk vrijwel constant om er opnieuw heen te gaan.
Antal Toll

Antal Toll

Columnist

Antal is een oer-Hollandse vrachtwagenchauffeur die zich bijzonder interesseert voor de Amerikaanse politiek en alles daar omheen. Antal is met name actief als columnist als de Presidentsverkiezingen in volle gang zijn. Tijdens de verkiezingen van 2012 reisde Antal af naar Washington D.C. om de verkiezingen en Election Day van dichtbij mee te maken.
Harm de Weert

Harm de Weert

Redacteur / Verhalenverteller

Zijn vakanties, samen met zijn gezin, bestonden vooral uit het bezoeken van grote delen van Europa en Noord Afrika. Harm wilde wel eens wat anders. De keuze is uiteindelijk gevallen op Noord Amerika. Na een eerste rondreis, door het reisbureau georganiseerd, hebben er meerdere zelf geregelde trips naar Amerika plaatsgevonden. De laatste jaren heeft de staat Florida de voorkeur. Als er door Harm over vakanties word gesproken, is Amerika vaak het onderwerp.
Suzanne BergenHenegouwen

Suzanne BergenHenegouwen

Columnist

Suzanne is met haar relatief jonge leeftijd zeer bekend met Amerika en de Amerikaanse sporten. Ze ging er naar High School en speelde er basketbal. Zij houdt voor USA4ALL nauwlettend de interessante ontwikkelingen op sportgebied bij. Haar columns zijn een afspiegeling van wat er leeft in de Amerikaanse sportcultuur. Sportminded? Dan leest u toch mee?

Ook redacteur of columnist worden?

Beschik jij over een goede pen? Waar mooie informatieve stukken over de USA uitkomen? Lijkt het je leuk om je voorliefde voor de USA op een groot platform te delen? Meld je aan als redacteur!

Reisverhaal inzenden

Het kan natuurlijk ook zijn dat u over een goede pen beschikt en dat hier superleuke reisverhalen uitkomen. Uw familie en vrienden smullen altijd van jullie avonturen in de USA. Uiteraard kunt u deze ook delen op USA4ALL. U maakt dan nog kans op een leuke prijs ook!


Amerika-Info-USA4ALL - disclaimer

Welkom bij USA4ALL!

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 


Naar Amerika? Bestel alvast een USASIM kaart!

Arieli - The perfect Pre Paid Mobile plan for your USA trip!

U bent aangemeld! Er is een bevestigingsmail aan u verzonden, controleer uw e-mail en eventueel uw spambox.