E-mail en Internet zijn niet meer weg te denken onderwerpen in ons dagelijkse leven. Mocht u op vakantie niet zonder kunnen dan heeft u in de Verenigde Staten een paar mogelijkheden. U kunt uw eigen laptop of tablet meenemen en op de hotelkamer uw mail ophalen. Echter u kunt ook gebruik maken van de Public Library die in de meeste gevallen gratis toegang bied tot het internet. 

Lees deze tips over het meenemen van waardevolle apparatuur.

E-mail en Internet Verenigde Staten

In de grote steden is er gegarandeerd een bibliotheek, maar ook de kleinere steden hebben vaak een bieb waar u kunt internetten. Soms moet u voor een uurtje internetten enkele dollars betalen maar meestal is het gratis. U kunt ook gebruik maken van Internet cafés maar die zijn in ieder geval fors duurder dan een bieb.

De laatste jaren neem eigenlijk iedereen zijn mobiele telefoon mee op reis, veel van deze telefoons beschikken over een databundel waarmee u het internet op kunt. Handig om even snel e-mail te checken. Maar pas op voor hoge roaming kosten! Beter is het om hiervoor een speciale buitenland bundel af te nemen bij bij uw provider of een Amerikaanse simkaart aan te schaffen om zo de kosten te drukken.

E-mail en Internet Verenigde StatenE-mail en Internet Verenigde Staten

Leestijd: 2 min