Verjaardagen! Ben je dol op het vieren van je verjaardag? De hele dag verwent iedereen je met geschenken, zingt je toe en herinnert je je hoe geweldig je bent! Ben je op je verjaardag in Amerika? En mag je kiezen wat je wilt eten? Vier je verjaardag in de USA! In dit artikel vind je Amerikaanse restaurants waar je gratis kunt eten op je verjaardag! Uiteraard dien je je bij sommige ketens wel even aan te melden voor de nieuwsbrief 😉

Vier je Verjaardag in de USA!

 

AppleBees

Zoetekauw? Verblijd jezelf met een dessert naar keuze in het restaurant van Applebees. Je dient je wel even aan te melden voor de EClub van de keten om je te kwalificeren.

Denny’s

Begin je verjaardag met een gratis stevig Grand Slam-ontbijt bij Denny’s. Het enige dat je hoeft te doen, is hen je ID te laten zien om te bewijzen dat het jouw speciale dag is!

Breakfast

 

Arby’s

Meld je aan voor Arby’s Deals, ga met ze tweeen naar de dichtstbijzijnde Arby’s  locatie om te genieten van een gratis broodje bij aankoop van een andere sandwich. Je krijgt ook een gratis Beef ‘N Cheddar-sandwich voor het aanmelden.

IHOP

Ga vliegensvlug naar het International House of Pancakes (IHOP) en vier je speciale dag met een gratis stapel pannenkoeken. Je moet je hier eerst aanmelden bij de Pancake Revolution om de kortingsbon te ontvangen. IHOP zal je ook een (extra) gratis stapel pannenkoeken doen toe komen in ruil voor je aanmelding.

Breakfast Pancakes

 

Waffle House

Als je liever wafels hebt dan pannenkoeken, kun je ze gratis krijgen op je verjaardag in Waffle House, zolang je deel uitmaakt van de Regulars Club. Als je dat niet bent, kan je je hier vóórdat je jarig bent aanmelden.

Baskin Robbins

Word lid van de Baskin Robbins Club 31 en geniet van een gratis bolletje ijs, kortingsbonnen en sneak peeks bij nieuwe smaken.

Dairy Queen

IJs is geweldig, mensen houden van IJs.. Verwen je smaakpapillen met een gratis Dairy Queen blizzard op je verjaardag. Maak gebruik van de DQ Blizzard Fanclub om van deze zoete deal te profiteren.

Ruby Teusday

Blijf in contact met Ruby Tuesday om op je verjaardag te genieten van een gratis hamburger of maak gebruik van de Garden Saladebar!

Salad bar

 

Zaxby’s

Gratis genieten van een Zaxby’s chicken slider sandwich in combinatie met hun beroemde saus van het huis! Word lid van de Zax Mail Club en je komt in aanmerking voor deze gratis maaltijd op je verjaardag.

Qdoba Mexican Grill

Voor een fiesta van verschillende smaken op je verjaardag, ga je naar Qdoba Mexican Grill voor een gratis burrito. Natuurlijk moet je (ook hier) eerst lid worden van de Rewards Club om je gratis coupon te krijgen.

Olive Garden

Als je lid bent van de Olive Garden eClub, krijg je op je verjaardag een gratis dessert (tot een waarde van $10). Zorg ervoor dat je je geboortedatum en een geldig e-mailadres opgeeft wanneer je registreert, zodat de kortingsbon op tijd in je mailbox beland.

Sprinkels

Ontvang een gratis traktatie van de ‘eerste cupcake-winkel ter wereld’ op je speciale dag als je je inschrijft voor het beloningsprogramma van de bakkerij. Afhankelijk van het aantal bezoeken dat je per jaar maakt, kun je een level omhoog en krijg je tot een tiental gratis cupcakes, evenals een freebie halverwege het jaar.

Starbucks

Leden van de beloningsclub van de populaire koffieketen krijgen een gratis drankje op hun verjaardag. Als u Gold-lid bent, hebt je de keuze tussen een drankje of  versnapering.

Red Robin

Als je eenmaal wordt beschouwd als Red Robin Royalty, wordt je op je verjaardag beloond met een gratis burger. De freebie wordt automatisch in uw emial account, zodat je niet hoeft te wachten op een kortingsbon.

Joe’s Crab Shack

Bezoek Joe’s Crab Shack voor een gratis hapje op je verjaardag. Vergeet niet om je aan te melden voor Joe’s Catch e-Club om optimaal van deze deal te profiteren.

Noodles & Company

Het wordt wat eentonig, maar wordt lid van de eClub van Noodles & Company en ontvang een kortingsbon voor een gratis schaal noedels op je verjaardag.

Dunkin Donuts

Er zijn veel voordelen die horen bij het lid zijn van de mailinglijst van de donutketen, inclusief een gratis medium drank naar keuze op je verjaardag.

Dunkin Donut

 

Hooters

Registreer voor de eClub van Hooter, zodat je tot zeven dagen na je verjaardag kunt genieten van 10 gratis kippenvleugeltjes!

Pink Berry

Je kunt nooit te veel leuke traktaties krijgen, vooral als je verjaardag valt in de zomer. Pak een Pinkberry-klantenkaart in de winkel of meld u online aan voor gratis “froyo”.

Krispy Kreme

Vier je verjaardag in de USA en vergeet de taart en eet in plaats daarvan een Krispy Kreme-donut. Het is gratis op je verjaardag als je je aanmeldt voor het beloningsprogramma. Je krijgt ook nog een gratis originele geglazuurde ring in ruil voor de aanmelding.

Firehouse Subs

Er zijn geen ingewikkelde registraties vereist om een gratis broodje te claimen bij Firehouse Subs op je verjaardag. Het enige dat je hoeft te doen is je I.D te laten zien als bewijs.

Moe’s Southwest Grill

Elk jaar op je verjaardag kun je rekenen op Moe’s Southwest Grill om samen met hen je verjaardag te vieren met een gratis burrito. Het enige dat je hoeft te doen, is je aanmelden voor het Rockin ‘Rewards-programma.

Texas Roadhouse

Je kunt genieten van een gratis aperitief en een verjaardagsverrassing van Texas Roadhouse wanneer je je aanmeldt op de website Texas Roadhouse.

Cracker Barrel

Deze deal is helaas niet op alle locaties beschikbaar, maar je kan er altijd om vragen bij je server. Als de freebie beschikbaar is, wordt je getrakteerd op een gratis dessert en verjaardagslied! Hoe leuk!

Jersey Mike’s

Word lid van de e-mailclub van Jersey Mike en je ontvangt een kortingsbon voor een gratis sub- en drankcombinatie.

Vier je Verjaardag in de USA!

Vier je verjaardag in de USA! Weet je meer restaurants waar je een gratis verrassing kan krijgen op je verjaardag in Amerika? Laat het ons weten in de reacties, wij zijn namelijk dol op gratis verassingen en delen het graag met de bezoekers van USA4ALL. Oh, en een fijne verjaardag gewenst!

Bron: Shared.Com

Restaurants waar je gratis kunt eten op je verjaardag!

Leestijd: 5 min