Coupons voor een hotel, motel of een restaurant kunnen u een leuke korting geven bij het boeken van een slaapplek of bij het nuttigen van een heerlijke maaltijd. Amerikanen zijn gek op coupons, je vindt ze overal.

Coupons Amerika

Coupons

Bij het binnenrijden van een staat is er meestal (op snelwegen) een visitor information center in combinatie met een rustplaats. Als u in een motel of hotel wilt overnachten doet u er verstandig aan even binnen te gaan kijken en een boekje te halen waar kortingsbonnen voor overnachtingen in zitten. Hiermee kunt u enkele dollars voor een nacht besparen. Dat scheelt mooi op het vakantie budget! Ook zijn er vaak voordeel-bonnen te krijgen voor attracties & restaurants. Zo kunt u bijvoorbeeld voordelig een maaltijd nuttigen en eten de kinderen gratis. Het is een kleine moeite om even binnen te wandelen! Ook op internet kunt vaak al van te voren diverse waardebonnen en coupons uitprinten. Dit kan voor restaurants, hotels, winkelcentra, pretparken en meer. Je kan het zo gek niet bedenken!

Coupons Amerika

Handige links

 

Tip

Als u gebruik wil maken van een waardebon, overhandig deze pas na het vragen van de rekening of vastleggen van de kamer, dan krijgt u sowieso de korting op de oorspronkelijke prijs. Als men er notie van heeft dat u met een Coupon wil betalen, dan kan de prijs wel eens wat hoger zijn op de korting te compenseren.Coupons voor een hotel, motel of een restaurant

Leestijd: 2 min