Inge Lubbers is met haar foto ‘Brandweer in New York’ de winnaar van de fotowedstrijd najaar 2018. De foto werd gekozen door een vakjury. De vakjury: “Wij zijn benieuwd naar het verhaal achter de foto en dat is goed. Je blijft kijken, je wilt weten wat daar gebeurt. Het is geen alledaagse foto en ook niet te regisseren. Tel daar bovendien de sneeuw bij op, samen met het contrast van de rode brandweerwagens”. De foto ‘Joshua Tree’  van Esther van der Klij eindigde verdienstelijk als tweede. “Een foto met heldere kleuren en goede compositie. Technisch prima foto. Hij zou zo aan de muur kunnen.”, aldus de jury

De foto ‘San Francisco’  van Mariska Bergsma ontving de meeste stemmen van de bezoekers van USA4ALL en is daarmee de winnaar van de publieksjury. De inzenders hadden het de jury niet gemakkelijk gemaakt. Vele mooie foto’s zijn er ingezonden. De wedstrijd werd georganiseerd in samenwerking met Xpozer.

Inge namens USA4ALL en haar sponsor, van harte gefeliciteerd!Inge ontvangt haar foto in HD Kwaliteit! (Xpozer XL (60x90cm, HD afdruk + spansysteem) twv. 75 euro!) Binnenkort start er weer een nieuwe fotowedstrijd houdt daarvoor onze site in de gaten!

Winnende foto Inge Lubbers – Vakjury – Fotowedstrijd Amerika – Najaar 2018

Inge Lubbers - Brandweer in New York

Reactie Inge: 

Jeej wat leuk zeg, dank je wel! Dit was mijn eerste keer in Amerika en was meteen verliefd. Sindsdien nog veel meer van het land mogen zien. Ben erg blij met de gewonnen Xpozer, krijgt een mooi plekje in huis!
 

Eervolle tweede plaats voor Esther van de Klij – Joshua Tree

 

Esther van der Klij - Joahua Tree

Mooie foto van Joshua tree NP en de weg er doorheen. De prachtige wolkenlucht maakt het plaatje af. Je wil bijna weten wat er om de bocht te zien is.

Wilt u de overige foto’s, waaronder de winnende foto van de publieksjury bekijken? Bezoek de pagina Fotowedstrijd Najaar 2018Inge Lubbers wint fotowedstrijd Najaar 2018

Leestijd: 2 min