USA4ALL organiseert sinds haar bestaan een Amerika meeting onder gelijkgestemden. Er hebben twaalf Amerika bijeenkomsten in het bestaan van USA4ALL plaatsgevonden.

De Amerika meeting USA4ALL is een bijeenkomst waar leden elkaar ‘live’ ontmoeten. Leden van het USA4ALL Amerika Forum, De Facebook pagina van USA4ALL, de besloten Facebookgroep of Amerika liefhebbers die regelmatig onze website bezoeken voorzien van boordevol Amerika informatie! Uiteraard kunt zich bij een van, of alle, bovengenoemde mogelijkheden aansluiten!

DE EERST VOLGENDE MEETING STAAT GEPLAND OP ZATERDAG 31 AUGUSTUS 2019 – KLIK HIER VOOR INFO EN AANMELDEN!

USA4ALL Amerika Meeting 2016

Hoe werkt het?

De Amerika meetings van USA4ALL richten zich vooral op gezelligheid en lekker eten. Met elkaar over de Verenigde Staten praten, foto’s bekijken, verhalen uitwisselen, elkaar tips geven en samen de juweeltjes bespreken die je anders niet bezoekt als je een standaard reisprogramma volgt. Soms vind er een Amerika Quiz plaats of een fotowedstrijd met leuke interessante prijzen, maar bovenal gaat het om gezamenlijk het Amerika gevoel te creëren voor al die Amerika verslaafden!

Kosten en info

De meeting vind bij voorkeur plaats in een Amerikaanse setting op een centrale plek. De meeting zal starten om drie uur (inloop) en eindigen tegen een uur of acht. Zodat iedereen weer redelijk op tijd thuis kan zijn voor de volgende werkdag. Kosten zijn afhankelijk van de locatie en het aangeboden programma.

Charley's Diner-05

Aanmelden

Hou de USA4ALL Facebookpagina in de gaten of meld u aan voor onze nieuwsbrief, dan bent u als eerste op de hoogte wanneer de inschrijving voor onze meeting start. Er is een maximaal aantal deelnemers, dus wacht niet te lang!

 

De Amerika meeting is een bijeenkomst waar leden elkaar 'live' ontmoeten. Leden van het USA4ALL Amerika Forum, De Facebook pagina van USA4ALL, de besloten Facebookgroep of Amerika liefhebbers die regelmatig onze website bezoeken voorzien van boordevol Amerika informatie! Uiteraard kunt zich bij een van, of alle, genoemde mogelijkheden aansluiten!

Amerika meeting USA4ALLAmerika meeting USA4ALL – Superdag onder gelijkgestemden!

Leestijd: 2 min