Raymond Riecker is met zijn foto ‘New York down town’ de winnaar van de Fotowedstrijd Amerikaanse steden 2022. De foto werd gekozen door een tweekoppige vakjury. De vakjury: “Als je deze foto ziet, weet je meteen dat het in New York is. Het Ambasador Theater op Broadway, de gele taxi en de bekende stoom uit de grond. De wandelaar completeert het straatbeeld.”
New York down town

New York down town – Foto Raymond Riecker 


De foto Golden Gate Bridge van Richard Lenters eindigde als tweede. De foto van New York City – Sander Groothuis mocht het rijtje van de top drie compleet maken.

De foto ‘Golden Gate Bridge San Fransicovan Natascha Gordeau verzamelde de meeste stemmen van de bezoekers en is daarmee de winnaar van de publieksjury. Natascha wordt beloond met een overheerlijk American Goodies pakket van USFoodz. Vele mooie foto’s zijn er voor deze wedstrijd ingezonden. De wedstrijd werd georganiseerd in samenwerking met Xpozer.

Raymond namens USA4ALL en haar sponsor, van harte gefeliciteerd! Hij ontvangt zijn foto in HD Kwaliteit! (Xpozer XL (60x90cm, HD afdruk + spansysteem) ter waarde van 69,95 euro!)

Binnenkort start er weer een nieuwe fotowedstrijd houdt daarvoor onze site in de gaten!

Winnaar fotowedstrijd Amerikaanse Steden 2022

Raymond Riecker – ‘New York down town’

New York down town
Reactie Raymond Riecker: 

Wat super gaaf een leuke en mooie waardering voor mijn foto. Ik ben gek van deze foto, omdat in sowieso gek ben van NY, maar wilde maar een ultieme foto van NY en dat is met de stoom die je altijd uit de straten ziet komen in films. Als er dan ook nog een yellow cab rijdt en bij een theater bent, dan moet ik gewoon die foto maken. 

Eervolle tweede plaats voor Golden Gate Bridge – Richard Lenters

Golden Gate Bridge
 
Bekijk hier de publiekswinnaar en alle overige inzendingen van de Amerika fotowedstrijd Amerikaanse steden

https://verenigdestaten.info/fotowedstrijd-amerikaanse-steden-2022/


Raymond Riecker wint fotowedstrijd Amerikaanse steden

Leestijd: 5 min