USA4ALL medewerkers

Beste medewerker,

Wat fijn dat je ons wilt helpen! Jij hebt als een van de weinigen een preview op de nieuwe site. Besef dat dingen nog onvolledig kunnen zijn en of in de toekomst veranderd worden. Echter de basis staat. LEES DE INFO HIERONDER GOED DOOR.

Dan nu ons project: Het gaat om bestaande artikelen op de website https://verenigdestaten.info die worden omgezet naar de nieuwe site..(deze dus!) (en later via de eerstgenoemde url) Daar vindt je heel veel artikelen (Ook bijv. steden, maar voornamelijk Nationale parken) die eens goed onder de loep moeten worden genomen. Dat is in eerste aanleg het doel van de klus. Daarna kunnen wij ons gaan richten op eventuele nieuwe artikelen.

Het gaat In eerste aanleg dus om de  artikelen over de Nationale parken. Deze dienen op actualiteit te worden gecheckt en de opmaak dient te worden aangepast naar de nieuwe standaard. (voor opmaak, Zie bijvoorbeeld dit bericht of het artikel over Yellowstone.) Het inkorten / opsplitsen ect. van artikelen is ook toegestaan, indien dat beter is voor de volledigheid van het artikel. Het moet leesbaar en functioneel zijn. Het is dus mogelijk dat een lang artikel over een Nationaal park, verdeeld wordt over meerdere artikels. Bijv, de Hike’s opgesplitst.

Uiteindelijk gaan alle artikelen onder de loep!

Geef hier onder, bij de reactie mogelijkheid, aan welk artikel je wilt oppakken. Alvorens je een artikel oppakt controleer je op deze site of deze nog beschikbaar is. In de reacties geef je aan welk artikel je wilt oppakken. Wij geven een “Go” omdat wij ook zelf bezig zijn met updaten. Uiteraard mag je zelf kiezen welk artikel  je oppakt, als je het maar van te voren aangeeft, zodat wij geen dubbel werk aan het doen zijn.

Tips:

Kopieer het hele artikel van de USA4ALL website. Bewerk deze in Word. Denk hierbij aan de titel, kopteksten en alinea’s (Alinea in principe niet groter dan 150 worden). Een artikel bestaat uit minimaal 300 woorden.

Heb je een artikel gereed? Zend hen ons dan toe via deze redacteurenpagina! Vergeet niet de foto’s (formaat in de breedte maximaal 700px) toe te voegen. Gebruik een algemene schrijfstijl, dus niet in de “ik” vorm, maar algemeen informatief. Let ook op het tijdspad, het artikel moet lang mee kunnen gaan. Gebruik dus geen termen als vorige week of bijvoorbeeld ‘dit jaar’.  En uiteraard dient het voldoende informatie waarde te bevatten. (Denk ook aan kosten en bijv. locaties)  Dit geldt natuurlijk niet voor persoonlijke columns of reisverhalen. Een artikel bestaat dus uit minimaal 300 woorden. (controleer hier). En zorg ervoor dat je foto’s niet groter zijn dan 300 kb en een maximale breedte hebben van 700px, verkleinen kan gemakkelijk via deze site.

Mocht je passages gebruiken uit andere informatiebronnen, vermeld dan altijd de bron. A.u.b. geen teksten, dan wel niet volledig, kopiëren van andere websites. (Zeker niet van Nederlandse collega “Amerika” websites) Maar dat is logisch.

Heel veel dank voor je hulp!

Wij zouden graag een korte biografie en foto van je ontvangen voor op deze Medewerkerspagina.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Amerika-Info-USA4ALL

Welkom bij USA4ALL!

Actie!

 


Maak kans op: een USASIM kaart!

Meld u aan voor de nieuwsbrief en u maakt automatisch kans!

U bent aangemeld! Er is een bevestigingsmail aan u verzonden, controleer uw e-mail en eventueel uw spambox.