vakantiehuis floridaEen vakantiehuis in Florida? Nederlanders die in het verleden een poging hebben gewaagd om de zo begeerde greencard (werkvergunning) te verkrijgen weten hoe moeilijk het is om dat fel begeerde papiertje te krijgen. Mocht u een van die mensen zijn die zin heeft in wonen in Amerika maar lukte het u niet om de greencard te verkrijgen? Dan zou het kopen van een vakantie woning in de Verenigde Staten een heel goede tweede optie kunnen zijn. Maar ook als u geen plannen heeft om uzelf in Amerika te vestigen maar wel een eigen vakantiehuis wil hebben, ook dan is het kopen van een vakantiewoning een optie.

U kunt zich in een paradijs wanen door een vakantiewoning aan te schaffen bij het Van der Valk concern in Florida. Het is Van der Valk gelukt om in Florida de perfecte woonomgeving te creëren voor Nederlanders die willen genieten van al dat moois wat Florida te bieden heeft.

Wat dacht u van een prachtige villa op grote kavels van meer dan 1000 vierkante meter en dat bij een 18 hole golfbaan met een gratis green fee! De Lakeside Golf & Country Club is een, door van der Valk aangelegde, woonomgeving waar ongeveer 250 woningen staan. U waant zich in een subtropisch paradijs met eigen zwembad, golfbaan, prachtige natuur, restaurant en vele attracties in de buurt. (Orlando vindt u op ongeveer 1 uur rijden)

vakantiehuis florida zwembad

Een eigen vakantiewoning kopen is een droom van vele Nederlanders. Om ons onbekende redenen denken velen dat het niet mogelijk is vanwege de kosten. Dat zou best eens mee kunnen vallen. Zo is het voor huiseigenaren in Nederland misschien mogelijk om overwaarde op de eigen woning te gebruiken voor de aanschaf van een 2de woning. Of misschien heeft u wel een eigen spaarcent die u kunt gebruiken. Misschien bent u wel gestopt met werken en wilt u genieten van uw pensioen of vut. Er is geen betere plaats dan Van der Valk in Florida.

Vakantie villa huren

U kunt ook eerst eens een keer op bezoek gaan op de Lakeside Golf & Country Club. Ga eens proeven van deze rustieke omgeving door een van de villa’s te huren. Of vraag een informatiepakket aan en wellicht heeft u straks uw eigen vakantiehuis in Florida!

vakantiehuis florida golf

Vakantiehuis in Florida

Boek via USA4ALL met 10% korting!

Noem bij uw boeking: USA4ALLVakantiehuis Florida – Uw eigen paradijs!

Leestijd: 3 min
Amerika-Info-USA4ALL

Welkom bij USA4ALL!

Actie!

 


Maak kans op: een USASIM kaart!

Meld u aan voor de nieuwsbrief en u maakt automatisch kans!
(U ontvangt geen reclame!)

U bent aangemeld! Er is een bevestigingsmail aan u verzonden.