Hoe je een echte Amerika-Liefhebber herkent: Een gids vol stereotypische, maar O-zo-Ware tekenen!

Amerika, het land van de onbegrensde mogelijkheden, waar hamburgers groter zijn dan je hand en waar ‘super-sized’ de norm is. Ben je ooit iemand tegengekomen die Amerika zo fantastisch vindt dat ze hun koffie zelfs in ‘venti’ nemen? Dat zou zomaar een Amerika-liefhebber kunnen zijn! Hier zijn enkele duidelijke en grappige tekenen waaraan je kunt herkennen dat je met een USA-fan te maken hebt.

Hoe kerken je een Amerika-liefhebber

 


1. Stars and Stripes Overal

Als je een individu ziet gehuld in kleding met de Amerikaanse vlag, van sokken tot hoofddeksels, dan heb je waarschijnlijk te maken met een Amerika-liefhebber. En ja, zelfs hun hond kan een Amerikaanse bandana dragen!

2. BBQ Fanaticus

Vraag ze naar hun favoriete keuken, en de kans is groot dat het antwoord iets met barbecue te maken heeft. Voor Amerika-liefhebbers is er niets zo bevredigend als een goede ouderwetse Amerikaanse BBQ-sessie, compleet met de geur van hickory rook.

3. Bevriend met Uncle Sam

Als ze meer weten over Uncle Sam dan over hun eigen oom of tante, dan ben je in gezelschap van een Amerika-liefhebber. Ze kunnen je waarschijnlijk ook vertellen wat Uncle Sam allemaal in zijn vrije tijd doet. Natuurlik ben je ook al lid van onze Facebookgroep USA4ALL!

4. Talenknobbel voor Amerikaans Engels

Een Amerika-liefhebber heeft een eigenaardige neiging om Amerikaans Engels te omarmen. Ze zullen ‘color’ spellen zonder ‘u’, ‘favorite’ met ‘or,’ en zeggen dat ze naar het ‘movies’ gaan. Wie heeft die extra ‘u’ en ‘r’ eigenlijk nodig?

5. American Football als Religie

In plaats van een kruisteken maken ze waarschijnlijk een touchdown-beweging. Ze kennen alle spelregels van American football uit hun hoofd en hebben elk excuus om een Super Bowl-feestje te organiseren. Elke andere Amerikaanse sport kan natuurlijk ook!

6. Toeren in een Pickup Truck

Een échte Amerika-liefhebber heeft op zijn minst één keer in zijn leven overwogen om een pickup truck te kopen, zelfs als ze nooit van plan zijn om boven de 60 km/u te gaan. Voor hen is de truck niet zomaar een voertuig; het is een levensstijl.

7. Patriotische Soundtrack

Zet een playlist aan, en je zult merken dat ze niet genoeg kunnen krijgen van nummers als “Born in the USA” en “America the Beautiful.” De woorden ‘patriotisme’ en ‘muziek’ gaan hand in hand voor hen. Check de USA4ALL playlist!

8. Vakanties in de USA, altijd en overal

Terwijl anderen dromen van exotische vakanties in verre landen, overwegen Amerika-liefhebbers serieus om jaar na jaar door de Verenigde Staten te reizen. Elke staat heeft iets unieks te bieden, toch? Je maakt al plannen voor de volgende trip, als je nog niet eens thuis bent!

9. Koffie met een Amerikaans Tintje

Een echte Amerika-liefhebber bestelt niet zomaar koffie. Ze willen het “venti,” met een vleugje ‘pumpkin spice’ en een overdreven naam die niemand kan uitspreken.

10. Onvermijdelijke Liefde voor Fast Food

Als ze een voorliefde hebben voor het woord ‘supersize,’ dan kun je er zeker van zijn dat ze hun hart hebben verloren aan Amerika. Fastfoodketens zijn voor hen als heiligdommen.

Dus, als je iemand tegenkomt die aan een of meer van deze kenmerken voldoet, weet dan dat je te maken hebt met een Amerika-liefhebber! En onthoud: Amerika is misschien groot, maar hun liefde voor het land is nog groter! 🇺🇸✨

Doe de test!

Wat weet je eigenlijk van de Verenigde Staten van Amerika ?- Doe de Amerika Quiz– Geslaagd? Test dan direct wat voor type Amerika-reiziger je bent! Check: Wat voor Amerika reiziger ben jij?Hoe je een echte Amerika-Liefhebber herkent!

Leestijd: 4 min