Als u van plan bent om naar de Verenigde Staten te gaan kan het wel eens heel interessant zijn om lid te worden van de ANWB. Door lid te worden van de ANWB heeft u meteen beschikking over het Show your Card! principe, gratis.  De American Automobile Association (AAA) maakt hier ook gebruik van. Uw ANWB pas kan met het Show your Card! principe nogal wat voordelen opleveren.

Show your Card!

Het Show your Card! voordeel-programma biedt u korting bij honderden partners in Nederland, de rest van Europa, de VS en Canada.

Het enige dat u hoeft te doen is uw ANWB-lidmaatschapskaart tonen bij die partners die deelnemen aan het programma. Deze partners zijn te herkennen aan het Show your Card! beeldmerk dat ook op uw lidmaatschapskaart staat afgebeeld.

Bijvoorbeeld: 5 tot 30 procent korting bij de aangesloten restaurants en motels/hotels op eten/drinken en overnachtingen. Vraag in de lobby van het hotel / motel altijd of er een AAA discount / rating van kracht is. Bij de AAA kantoren kunt u tegen geringe prijs, of in sommige gevallen gratis, routemappen, info over het gebied wat u wilt bezoeken en wegenkaarten verkrijgen.

ANWB

Lidmaatschap

Een standaard abonnement kost u € 15,- en dat kan dus vlug terugverdiend zijn.
Voor meer informatie over lid worden bij de ANWB klikt u hier.ANWB – Triple A (AAA) – Show your Card!

Leestijd: 2 min