ESTA aanvragen is verplicht voor elke reiziger die naar de Verenigde Staten reist. Doet u dit uiterlijk 72 uur van te voren! Esta aanvragen is gemakkelijk te doen via de website van de Amerikaanse overheid. U gaat rechtstreeks naar de Nederlandstalige pagina van het Electronic System for Travel Authorization (ESTA). U kan alleen met creditcard of Paypal betalen (totaal $21,- per aanvraag). Let op dat u uw aanvraag correct invult!  Sommige gegevens kunt u na de aanvraag niet meer wijzigen. Meer uitleg over ESTA vindt u op deze pagina van USA4ALL.

Geen creditcard of hulp nodig?

Diverse instanties bieden online eenvoudig, snel en veilig de mogelijkheid een ESTA reistoestemming aan te aanvragen met IDEAL. USA4ALL heeft een aantal van deze aanbieders voor u verzameld! USA4ALL heeft een stap voor stap beschrijving gemaakt (klik hier!) om u door de ESTA procedure heen te loodsen. In principe kunt u dit dus heel makkelijk zelf doen. Echter indien u dit niet wilt om wat voor reden dan ook, dan kunt u er voor kiezen om een van de onderstaande bedrijven daarvoor te gebruiken. U heeft de mogelijkheid te betalen met Ideal en deze bedrijven rekenen wel meerkosten uiteraard.

uw ESTA aanvraag

Een ESTA aanvragen is niet moeilijk. Echter soms kunnen de vragen de gesteld worden niet helemaal duidelijk zijn of loopt u vast in de procedure. USA4ALL biedt u hulp bij uw Esta aanvraag! Klik hier

VisumBuitenland

Reist u binnenkort naar de Verenigde Staten? Vraag dan het verplichte ESTA aan via VisumBuitenland.nl, de online visum specials van Nederland en België. U kunt het ESTA aanvragen in het Nederlands en betalen met iDEAL of Bancontact. De ESTA-aanvraag neemt 5 minuten in beslag en ontvangt u vaak hetzelfde uur nog in uw e-mail.

€29,95

F.A.Q.

Hoewel het steeds makkelijker is voor reizigers om naar de Verenigde Staten van Amerika te reizen dankzij ESTA, zijn er veel vragen omtrent dit systeem. Wij zetten de Esta – veel gestelde vragen voor u op een rij. F.A.Q. Esta


ESTA aanvragen – Hulp bij uw aanvraag…

Leestijd: 8 min