Kelly park is een county park wat op ongeveer drie kwartier rijden ten Noorden van Orlando ligt. Het water in Kelly Park is kristal helder en vanaf het begin van de natuurlijke waterbron kan je jezelf lekker laten dobberen naar de andere kant van de bron. Ook kunt u er zwemmen, snorkelen, kanoën of kajakken. Het water is lekker fris (Zo’n 20 graden het hele jaar door), maar niet te koud. Je hebt er tevens de mogelijkheid mooie wandeling met na afloop een lekkere picknick of een BBQ. U mag er ook kamperen, Kelly Park’s Camp Joy group camping ligt praktisch om de hoek.

 

Kelly Park

 

Het park is erg populair onder de inwoners van Florida en daarom erg druk bezocht tijdens de zomer en vakantieperiode. Wij raden u aan om vroeg te vertrekken omdat tegen het middaguur het park wel eens vol zou kunnen zijn. Om een ​​kwalitatieve recreatieve ervaring te bieden met behoud van de natuurlijke schoonheid van het historische Kelly Park worden er dagelijks maximaal 280 voertuigen toegelaten en 50 kunnen er aansluiten in de wachtrij. Hiermee beperkt het park zich tot maximaal 1350 bezoekers per dag. Bent u dus (te) laat, dan kunt u u zich deze dag niet vermaken in Kelly park. De afstand tot het park is op loopafstand van de parkeerplaats en gemakkelijk te bereiken.

Om te weten:

$3 per voertuig voor 1-2 personen

$5 per voertuig voor 3-8 personen

$1 per extra persoon , motor of fiets

U kunt uw eigen zwemband (tube) meebrengen of deze huren bij een van de verhuurders buiten het park. Tubes groter dan 150 cm in omvang worden niet toegelaten.

Huisdieren, behoudens geleidehonden, zijn niet toegestaan.

Er zijn Lifeguards aanwezig door het gehele park.

The Wekiva – Rock Springs Run Canoe Trail verbindt dit park met Wekiva Springs State Park via Rock Springs Run, die ongeveer 10 mijl stroomt van Kelly Park naar de Wekiva rivier net onder Wekiwa Springs.

201507-Florida2015-10a-logo-Usa4all

Openingstijden:

In de zomer van 08.00 tot 20.00 uur In de winter van 08.00 tot 18.00 uur

Adres:

400 E Kelly Park RD Apopka, Florida 32712Kelly park – Florida – Heerlijk zwemmen in natuurlijk water!

Leestijd: 2 min