Gaat u naar Las Vegas op vakantie of komt u er op doorreis tijdens een  Amerikaanse roadtrip? Dan is het een goed idee om “MyVegas” te gaan spelen en uw geluk te beproeven!

My Vegas - USA4ALL-Gokkast

MyVegas

“MyVegas” is een officiëel mobiel en facebook-spel van Mlife rewards. De app is gratis en de inzet ook (je kunt ook credits kopen maar dat is zeker niet nodig/verplicht) en in de app kun je ontzettend veel casino-spellen spelen zoals slots en tafelspellen. Door deze spellen te spelen kun je sparen voor korting op hotelkamers, buffetten, kaarten voor shows, helikoptervluchten en nog veel meer. Als u goed (en veel!) speelt dan kunt u zelfs de rewards gratis claimen. Hieronder geven wij uitleg over MyVegas en hopen dat u er veel plezier aan zult beleven en er profijt van heeft tijdens uw volgende Las Vegas trip!


Hoe werkt het?

Download de app “MyVegas” in de Google play of in de Amerikaanse App store**. Als u ook extra chips verdienen en chips ontvangen van facebook vrienden die het spel ook spelen log dan in met facebook. Extra chips waar u niets voor hoeft te doen. Door een van de vele spellen te spelen verdien je “Loyalty Points” (Zie rode kader bij onderstaande afbeelding) en deze kunt u bij MLife inwisselen voor echte “Rewards”.

 

My Vegas - Loyalty Points

 

Mlife

Bij Mlife kunt u gratis registreren en desgewenst op de hoogte gehouden worden van interessante aanbiedingen in de MGM Resorts. Elke spin levert punten op, hoe hoger je inzet hoe meer “Loyalty Points” u verdient. Door elke dag de app te openen krijgt u een dagelijkse bonus van chips waar u dan mee kunt spelen. Naast de dagelijkse bonus kunt u om de twee uur nog meer gratis chips innen. Reclame van aanbiedingen van chips voor geld kunt u uiteraard wegklikken en spelen met de gratis chips die je krijgt. (Kopen is natuurlijk ook een keuze) Door te spelen en een nieuw level te bereiken krijgt u ook gratis chips toegespeeld. Dan is er natuurlijk tijdens het spelen nog de mogelijkheid dat u “free spins” toegespeeld krijgt.

 

My Vegas - USA4ALL

Door te spelen verdiend u een VIP status. Deze status wordt vergroot door dagelijkse bonussen te innen (dagelijks te spelen is niet nodig), twee-uurlijkse bonussen te innen, te koppelen met facebook en de andere apps (zie tip onderaan dit artikel) en als je aankopen doet in de winkel. Er zijn op het moment van schrijven zeven VIP levels. Hoe hoger het level hoe hoger je bonussen en hoe hoger je dagelijkse en 2-uurlijkse bonus zullen zijn. Het geeft je vanaf level 3 (Opal) ook de mogelijkheid om in “The High Roller Room” te spellen.

Facebook

Naast het spelen via een mobiele telefoon is MyVegas dus ook te spelen via Facebook, ook hier kunt u gratis punten sparen en Loyalty rewards die automatisch aan het account worden toegevoegd. U bouwt uw eigen strip en ook hiermee bestaat de mogelijkheid voor het krijgen extra gratis chips. Dit doet u gewoon door te spelen. Het hebben van Facebook vrienden die hetzelfde spel spelen kan helpen, u kunt elkaar gifts zenden. Tijdens het spelen verschijnt ook regelmatig de letter V  (van Vegas) op een van de rollen. Hiermee bouwt u hotels en die hotels generen chips. Sommige hotels kunt u pas bouwen vanaf een bepaald level. Het laatste hotel is MGM Grand.

MyVegas - Facebook

Rewards Inwisselen

Als u genoeg “Loyalty Points” bij elkaar hebt gespaard of de Las Vegas trip komt dichterbij dan word het tijd deze in te wisselen! Het enige wat u hoeft te doen is op de reward te klikken die u wilt kiezen en goed te details en voorwaarden door te lezen. Er zit vaak een uiterlijke gebruiksdatum aan vast, er zijn soms data uitgesloten of er is de voorwaarde dat er een verblijf van een minimaal aantal dagen in het hotel verplicht is.

My Vegas - USA4ALL- Rewards

Rewards inwisselen


Als u besloten heeft om een bepaalde reward te kiezen, dan krijgt u per email een “redemption code” toegestuurd. Gebruik dezelfde naam en email zoals dit bekend is bij het Mlife account. De rewards zijn niet overdraagbaar maar als uw reispartner ook MyVegas speelt en jullie hebben bijvoorbeeld beiden een reward voor 1 overnachting kan dat in het hotel bij inchecken wel aan elkaar gekoppeld worden (volgens de voorwaarden kunnen daar kosten voor berekend worden) .

In het Mlife account vindt u de redemption code terug en hiermee kunt u de reward verzilveren. Een andere mogelijkheid is om met een geprinte versie van de mail naar de Mlife desk (Er is er een in het MGM Hotel) in Las Vegas te gaan en ter plekke de reward in te wisselen. Let dus wel op de uiterlijke datum dat de reward gebruikt zou moeten zijn.

Speluitleg

Alle spellen hebben een eigen speelwijze maar over het algemeen wijst het zichzelf. Hoe hoger de inzet hoe hoger de prijs die u wint als de rollen goed vallen. Bij elk spel word kunt u een speluitleg lezen, de inzet bepalen of voor “max bet” kiezen. U kunt er voor kiezen om elke draai zelf laten starten of het spel op automatisch te zetten. In dit geval gaat het spel vanzelf, komen de “Loyalty Points” vanzelf binnen. Zelfs als u in een spel “free spins” toegekend krijgt gaat het spel uit zichzelf weer verder. Het stopt natuurlijk als uw chips op zijn. Het kan ook zo zijn dat u in een bonusronde terecht komt waarin je kunt kiezen uit een paar opties. Als het spel op automatisch staat dan kiest het spel een van de opties.

My Vegas in het kort: Download de gratis app, word gratis lid van Mlife, krijg dagelijks gratis bonussen, speel met de gratis chips en wissel ze om in gratis rewards!

Tip: wilt u extra snel sparen? Speel dan naast MyVegas ook MyVegas blackjack, Konami en Popslots. De “Loyalty Points” die u in deze spellen behaald worden allemaal samen gesynchroniseerd (mits gekoppeld met Facebook). Ook deze apps zijn gratis en te downloaden in Google playstore of in de Appstore.

My Vegas - USA4ALL- Games

Alle MyVegas rewards games

Amerikaanse Apple-Id

** Let op: om de MyVegas app te downloaden in de AppStore heeft u een Amerikaans Apple- Id nodig.

Deze kunt u als volgt aanmaken:

  1. Open de Appstore
  2. Klik op uw profielfoto en log uit
  3. Ga naar instellingen uw naam en log uit op het Icloud-account
  4. Open opnieuw de Appstore en maak een nieuw Apple-Id aan
  5. Kies bij het invullen voor de juiste gegevens en bij land Verenigde Staten
  6. In het scherm van betaalinformatie kiest u voor “none” en vult u een geldig Amerikaans adres (bij van een hotel in Florida) in
  7. Bevestig het account in de toegestuurde mail
  8. Na alle stappen te hebben doorlopen kun je weer terugkeren naar je Nederlandse Apple-Id
  9.  Let op: Op de Apps te kunnen updaten zal u zo nu en dan weer moeten terugkeren naar de Amerikaanse App Store.

My Vegas - USA4ALL-Gokkast

Bezoek myvegas.com voor meer informatie. Of volg MyVegas op Facebook voor (Dagelijks) gratis chips en bonussen! Veel speelplezier!MyVegas – Spaar voor gratis Buffet, Overnachting etc!

Leestijd: 6 min