Net buiten Disney World in Orlando, vind je een een leuke uitgaansgelegenheid genaamd Old Town. Een winkel en attractie-gebied met een thema rond de jaren 50. Dit 4 1/2 blok grootte gebied in Kissimmee staat vol met tal van activiteiten voor jong en oud. Of u nu op zoek bent naar lekker eten, fast-food, of etnische keukens, zal de oude stad zeker terrasje kunnen aanbieden om  te genieten van een een lekkere maaltijd. De oude binnenstad heeft meer dan 50 unieke winkels en een overvloed aan kraampjes op drukke dagen.

Kissimmee - Old-town Orlando

Attracties

Old Town biedt een mooie verscheidenheid aan attracties voor de kleintjes en ouders. Of je nu 6 of 60, Old Town heeft zeker een wel iets om van te genieten. Als u wilt zien hoe Kissimmee eruit ziet van boven mag een ritje in het  reuzenrad zeker niet ontbreken. De echt waaghalzen nemen plaats in de Oldtown Swingshot. Deze  brengt u naar een duizelingwekkende 150 meter in de lucht om vervolgens weer  recht naar beneden ‘te vallen’.

 

Uiteraard zijn er ook minder heftige  attracties, uw kinderen kunnen gebruike maken van de  Frog Hopper, de Wacky Worm Kiddie Coaster of wellicht met het hele  gezin in de Go karts. Old Town heeft op bepaalde dagen ook muzikaal vermaak. Dus vergeet niet te stoppen bij een van de bands die door speelt tot laat in de avond.

Car Show

Old Town Orlando biedt ook een paar unieke shows voor u om te genieten, waaronder de Friday Night Muscle Car (vanaf 16:00 uur) en de Saturday Night Cruise. (Vanaf 13:00 uur rijden de eerste auto’s Mainstreet in) , die bestaat uit meer dan 300 auto’s gedateerd uit 1974 en ouder. Ondersteund door live muziek (vanaf 19:00 uur) Rond half tien in de avond volgt er een optocht van alle aanwezige auto’s. (Kijk op hun website voor meer informatie).

Car Show - Old Town

Old Town Orlando locatie en uren

5770 W. Irlo Bronson Memorial Hwy Kissimmee, Florida 34746 Old Town Orlando Kissimmee FloridaOld Town Orlando – Een winkel en attractie-gebied met jaren 50 thema!

Leestijd: 2 min