Christian Maas is met zijn foto ‘Trona Pinnacles train’ de winnaar van de Amerika fotowedstrijd najaar 2021. De foto werd gekozen door een vakjury en de leden van de besloten facebookgroep van USA4ALL. De vakjury: “Prachtig vergezicht en compositie. Onze aandacht gaat naar een plek waar we willen zijn en sterker nog benieuwd waar wij heengaan!. Daarbij heeft Christian heel erg gelobbyd om zijn foto onder de aandacht te krijgen van de jury en dat is dus gelukt! Geslaagd dus als inzending voor een fotowedstrijd Amerika.

De foto ‘Grand Teton with Chapel’ van Peter Broers eindigde verdienstelijk als tweede en is daarmee de winnaar van de publieksjury. “Een foto met mooie herfstkleuren! uitnodigend om daar een een kijkje te (kunnen) gaan nemen”  Technisch een hele goede foto.  Peter is wordt beloond met een overheerlijk American Goodies pakket van USFoodz. Vele mooie foto’s zijn er ingezonden. De wedstrijd werd georganiseerd in samenwerking met Xpozer.

Christian namens USA4ALL en haar sponsor, van harte gefeliciteerd! Hij ontvangt zijn foto in HD Kwaliteit! (Xpozer XL (60x90cm, HD afdruk + spansysteem) ter waarde van 69,95 euro!)

Binnenkort start er weer een nieuwe fotowedstrijd houdt daarvoor onze site in de gaten!

Winnaar fotowedstrijd December 2021

Christian Maas – Trona Pinnacles train

Trona Pinnacles train
Reactie Christian:Super leuk dat we deze prijs hebben gewonnen. We hebben dan ook onze uiterste best gedaan om veel stemmen te krijgen. Het was toch nog erg spannend in de top 3. De foto was in de haast genomen op een spoor overgang waar eigenlijk geen overgang is. Maar om bij de Trona Pinnacles te komen moet je er hier overheen. Hier is het zand verhoogd zodat je over het spoor kan rijden. De trein kwam net voorbij en moest snel zijn om de foto te nemen. Eenmaal thuis gekomen kwamen we erachter dat het eigenlijk best een gave foto is geworden. Zeker als je hem vergroot op beeld ziet. Nogmaals bedankt voor de prijs, we zijn er erg blij mee.

Xpozer Christian Maas

Eervolle tweede plaats voor Peter Broers  – Grand Teton with Chapel

Grand Teton with Chapel
Bekijk hier alle inzendingen van de Amerika fotowedstrijd Najaar 2021

Fotowedstrijd USA4ALL 2022 – Win uw eigen foto op Xpozer!


Christian Maas winnaar fotowedstrijd najaar 2021

Leestijd: 5 min