Humphry Jacobs is met zijn foto ‘Motel 66, route 66’ de winnaar van de Amerika fotowedstrijd najaar 2019. De foto werd gekozen door een vakjury. De vakjury: “Dit is typisch Amerika beeld! Het roept bij ons de associatie op: Daar wil ik heen!  Geslaagd dus als inzending voor een fotowedstrijd Amerika. De zwarte rand maakt het wel wat somber, maar doet gelukkig niets of aan de foto”. De foto ‘Pismo Beach Sunset’ van Miranda van Ham eindigde verdienstelijk als tweede. “Een foto met heldere kleuren en goede compositie. Technisch prima foto. Wij hopen dat hij al aan de muur hangt bij Miranda”, aldus de jury

De foto ‘CT’ van de heer van Zandvliet ontving de meeste stemmen van de bezoekers van USA4ALL en is daarmee de winnaar van de publieksjury. De inzenders hadden het de jury niet gemakkelijk gemaakt. Vele mooie foto’s zijn er ingezonden. De wedstrijd werd georganiseerd in samenwerking met Xpozer.

Inge namens USA4ALL en haar sponsor, van harte gefeliciteerd!Inge ontvangt haar foto in HD Kwaliteit! (Xpozer XL (60x90cm, HD afdruk + spansysteem) twv. 75 euro!) Binnenkort start er weer een nieuwe fotowedstrijd houdt daarvoor onze site in de gaten!

 

Winnende foto Humphry Jacobs – Vakjury – Fotowedstrijd Amerika – Najaar 2019

Reactie Humphry:   

Met het rijden van de route 66 is een langgekoesterde wens in vervulling gegaan. 

Dat een foto van deze onvergetelijke reis ook nog een prijs zou winnen maakt het nog leuker.  Voor de gewonnen Xpozer vergroting is al een mooie plek in huis bedacht! 

 

Eervolle tweede plaats voor Miranda van Ham  – Pismo Beach Sunset


Humphry Jacobs wint fotowedstrijd najaar 2019

Leestijd: 4 min