Het eerste filiaal van het grillrestaurant TGI’s  (Thank Goodness It’s Friday) staat in het vernieuwde winkelcentrum Hoog Catharijne te Utrecht. Twintig jaar geleden bestond er ooit een vestiging in Rotterdam, dit was toen geen succes.  Anno 2018 zijn er grote plannen voor TGI’s: In totaal zouden er vijftien TGI’s in Nederland geopend moeten worden. Waarvan Amsterdam als eerste op de lijst staat voor een nieuwe vestiging.

TGI Fridays combineert een grillrestaurant met een (cocktail)bar. Het menu presenteert kwaliteitsburgers, –steaks en -ribs. Daarnaast kunt u ook pasta’s, salades en ‘eten om te delen’, zoals nacho’s en pizza-slices bestellen. 

TGI Fridays Utrecht

 


SA4ALL is een aantal maal uitgenodigd door TGI Fridays Utrecht, TGI (Thank goodness it’s Friday) kent zijn oorsprong in de Verenigde Staten. Onze bevindingen leest u hier, met de meest recente onderaan deze pagina. 

Ervaring TGI Fridays Utrecht Juni 2018

De reservering stond om 18:00 uur. Wij werden direct geholpen en naar een goede ruime plek begeleid waar wij met een gezin van vier personen aanschoven voor een uitgebreid diner in dit Amerikaanse restaurant. Wij werden verwelkomt door Darryl, op zijn Amerikaans..  ‘Hi, I’m Darryll and I’m taking care of you tonight….“ Dat zijn wij niet gewend in Nederland. Het versterkt in ieder geval de “Hollandse Amerikaanse” ervaring van dit diner.  Wij laten ons door Darryl adviseren voor een voorgerecht om te delen met vier personen, het worden de ‘SESAME TENNESSEE STRIPS’. Een portie zou genoeg zijn voor een redelijk hapje voor vier personen. Darryl had niet verwacht dat wij grote eters zijn, twee porties had makkelijk gekund.

Tennesse Chicken Strips

Jack Daniels® Tennessee glaze

De (chicken) strips staan snel op tafel. En worden geserveerd met de ‘Jack Daniels® Tennessee glaze’ Even twijfelen wij of het de “echte” glaze is zoals wij die kennen vanuit Amerika, maar……  Een herkenbare smaak als wij de eerste strip verorberen. Yeah…   Dit is waar wij voorkomen!  Aangezien wij met een minderjarige zijn bestaat de keuze uit BBQ ribs vanaf het kids menu en de volwassen nemen allen een 200 gram medium rare ‘NEW YORK TENNESSEE’ (Entrecôte met Jack Daniels® glaze). Met als side de Mac and Cheese.

TGI Fridays Utrecht - Mac and Cheese

Medium rare

Ook dit keer hoeven wij niet lang te wachten op ons eten. De jongste gast, een echte spare expert, smult van de BBQ ribs en geeft aan dat ze zo van het bot vallen. De portie is groot genoeg voor een jongedame van dertien jaar. Al met al een goede voldoende. Als de Entrecôte’s ter tafel komen worden die uiteraard als eerste gecontroleerd of deze “Medium rare” zijn, zoals besteld. Twee van de drie passeren de test. Echter een exemplaar (een iets dunnere) is niet rood van binnen en zelfs over de gradatie ‘medium’ heen. Onze serveerder Darryl wordt erbij geroepen. Zonder probleem wordt de steak teruggenomen en na ongeveer vijf minuten staat wordt er een nieuwe steak gebracht door de manager. Deze keer wel goed gebakken. De steaks zijn lekker en zoals wij gewend zijn van TGI’s, De Jack Daniels® glaze maakt het af. De Mac and Cheese smaakt “op zijn Amerikaans”. Al met al een goede keuze.

Dessert

Als afsluiting bestellen wij, Cheesecake, Apple crumble en een Milkshake. Deze laatste is (gelukkig!) niet zo zoet als wij die in Amerika kennen. De Apple Crumble is erg lekker. De Cheesecake perfect. Ons TGI-avontuur duurde in totaal 70 minuten. Dat is inclusief, plaatsnemen, bestellen en eten. Sommige zullen het geen diner ervaringen vinden, maar dat is ook niet waar dit soort Amerikaanse restaurants voor staan. Wij zijn gewend na ruim een uurtje weer buiten te staan en vinden dat prima.

TGI Fridays Utrecht - Cheesecake

Voldoende

Ons referentiekader ligt natuurlijk bij de Amerikaanse standaard en daar voldeed TGI Fridays Utrecht in dit geval prima aan. Echter een klein “minpuntje”. In Amerika is de steak, bij veel restaurants, gratis als deze niet goed bereid is. In dit geval mocht dat niet zo zijn. Geen probleem overigens, maar voor een perfect klantbeleving misschien een tip voor het management. Voor bovenstaand diner voor vier personen stond een bedrag van €123,85 op de rekening. Al met al redelijk geprijsd. Voor nu (juni 2018) krijgt TGI Fridays Utrecht van ons een ruime voldoende, ook omdat Darryl heel erg zijn best deed om het ons naar de zin te maken.

TGI Fridays Utrecht - Rekening

Ervaring Augustus 2018

In augustus ging USA4ALL nogmaals naar de tot nu toe enige in Nederland opererende TGI Fridays. Onze ervaringen in juni van dit jaar waren best goed te noemen maar we besloten om twee maanden later wederom de proef op de som te nemen. We gingen terug met een groep van 16 personen. Deze ervaring was heel anders dan de eerdere en we willen jullie dit niet onthouden. In juni besloten we om onaangekondigd te verschijnen en als mystery guest een stukje Amerika te ervaren in Utrecht. Ditmaal echter besloten we om open kaart te spelen en brachten TGI Fridays op de hoogte van onze plannen.

Nadat de hele groep was aangekomen in het restaurant besloot de manager om twee aparte rekeningen te maken voor de groep. Dit omdat USA4ALL door het management was uitgenodigd om te beoordelen hoe dit restaurant het doet. Dit betekende dat vier maaltijden op een aparte rekening zouden komen.

Na onze bestellingen te hebben opgenomen duurde het niet lang voordat de eerste vier gerechten aan tafel kwamen. We veronderstelde dat de rest van de opgenomen bestellingen snel zouden komen maar niets was minder waar. Onder het genot van wat drankjes zaten twaalf participanten te wachten op hun voorgerechtjes. Maar een half uur nadat de eerdergenoemde gerechten waren geserveerd was er nog niets te zien. Dus toch maar even gevraagd hoe het met de rest van de bestellingen ging. Onder het mom van “ik ga het even uitzoeken” liet de serveerster ons achter met wat nieuwe drankjes.

Voorgerechten

15 minuten later kwamen verschillende serveersters met een aantal hoofdgerechten aanzetten terwijl we toch echt bijna allemaal een voorgerecht hadden besteld. Op onze vraag of we niet eerst onze voorgerechten konden krijgen zei de serveerster verbaasd dat we maar beter onze hoofdgerechten konden eten omdat die immers al klaar waren en dat ze geen idee had waar de voorgerechten waren. Ze beloofde echter plechtig dit te zullen uitzoeken.

Toen we daarop duidelijk maakte dat we toch echt eerst liever onze voorgerechten zouden eten kwam een van de serveersters even vragen wat er aan de hand was en op onze uitleg dat we nog steeds geen voorgerechten hadden gehad vertelde ze ons dat de voorgerechtjes waren verdwenen van de bestelling om daarop direct te zeggen dat ze er desalniettemin voor zouden zorgen dat we eerst onze voorgerechten zouden krijgen. Na een conversatie tussen de manager en het personeel kwam de manager zijn excuses aanbieden voor de fouten in de bestelling. Ondertussen besloot het personeel (wat zichtbaar gepikeerd was) onze hoofdgerechten toch maar even onder de warmtelampen te plaatsen waar we direct zicht op hadden vanwege het open keuken concept van TGI Fridays.

Na wat drukke communicatie tussen de manager en het serverende personeel kwamen er zo’n tien minuten later voorgerechten naar de tafel. Op zich wel verwonderlijk gezien het feit dat eerder werd vermeld dat de voorgerechten van de bestelling waren verdwenen. (Een fout in het systeem) Dat gezegd hebbende waren we blij dat we eindelijk aan onze perfect voorbereide voorgerechten konden beginnen. De kwaliteit van de voorgerechten was goed en het was genieten geblazen. Na ons wat tijd te hebben gegeven om onze eerste hapjes te verorberen viel het ons op dat de koks en het serverende personeel de eerder onder de warmtelampen geplaatste borden inspecteerde. Het inspecteren bestond uit even ruiken aan de maaltijden en een kok die de biefstuk van het bord lichte om er even in te knijpen. Het leek erop dat deze speciale kwaliteitstest goed werd doorstaan wat betreft het personeel en een van de serveerster had al wat borden in haar hand genomen en maakte aanstalten om naar onze tafel te lopen. Gelukkig greep de manager in en maakte duidelijk naar het serverende personeel dat alles terug moest naar de keuken. Het betekende uiteraard wel dat we weer wat langer moesten wachten maar dat namen we voor lief.

Het ontbrekende hoofdgerecht

Nog eens 20 minuten later kwamen dan de eerste hoofdgerechten eindelijk aan tafel. Op het eerste gezicht zagen de gerechten er goed uit maar na de eerste hap in een van de burgers bleek al snel dat deze niet vers waren bereid. De borden met biefstuk waren dat echter wel. Nog steeds zaten we op een van de hoofdgerechten te wachten en na weer vijf minuten vroegen we waar het laatste nog te serveren hoofdgerecht bleef. De serveerster keek ons aan en gaf te kennen dat alles al was geserveerd en dat we die maaltijd dus al hadden gehad. Dus nogmaals getracht om aan te geven dat we echt nog op een maaltijd zaten te wachten, werd de serveerster zeer geïrriteerd keek ons boos aan en zei met een geforceerde stem “die heeft u al gehad”. Daarop gaven we uiteraard aan dat dit echt niet het geval was en dat er nog een maaltijd diende te komen.

Dit werd de serveerster te veel en ze besloot haar stem nog meer te verheffen en op een ferme toon maakte ze ons duidelijk dat we die maaltijd al hadden gehad. Tegelijkertijd zwaaide ze haar armen omhoog waarmee ze duidelijk te kennen gaf dat ze het oneens was met ons. Uiteraard accepteerde we dit niet en vertelde haar dat we nog steeds een maaltijd diende te krijgen en graag de manager zouden spreken om dit op te lossen. Ook dat beviel haar niet en ze keek ons aan met een laconiek lachje, zwaaide haar armen nogmaals in de lucht en liep vervolgens weg zonder nog iets te zeggen. Een paar minuten later kwam de manager aanzetten en na onze mededeling dat we toch echt nog op een maaltijd zaten te wachten bood hij wederom excuses aan om vervolgens te zeggen dat hij het zou regelen. En inderdaad even later kwam de biefstuk op tafel. Na onze hoofdgerechten te hebben verorberd vonden we het tijd voor een dessert en dat deel van de bestelling ging helemaal goed en we hebben heerlijk genoten van goede kwaliteit nagerechten.

Incidenten

Na al deze incidenten besloten we toch maar even persoonlijk met de manager te praten om uit te vinden waarom het allemaal fout ging. De manager gaf aan dat de serveerster echt onder de indruk was dat alle maaltijden waren geserveerd. Op onze vraag waarom we daarover zouden liegen maakte de manager duidelijk dat evengoed de serveerster niet in discussie had mogen gaan, Hij had dan ook besloten haar niet meer te laten serveren aan onze tafel. Op onze vraag waarom het fout was gegaan met de eerdere bestellingen kon de manager geen sluitend antwoord geven, anders dan dat de bestelling van de voorgerechten verloren was gegaan. Waarom ze dan later toch onze voorgerechten konden serveren is ons nog steeds een raadsel. Wel maakte de manager nog duidelijk dat we pas om 19.00 uur onze bestellingen doorgaven terwijl we om 18.00 uur al hadden gereserveerd. Daardoor zou het personeel in de war zijn geweest. Waarom dat het geval was begrijpen we ook niet zo goed. We zaten in het achterste deel van het restaurant waar het verder helemaal leeg was. Het is dus niet zo dat we stoelen bezet hielden.

Conclusie

Het is jammer dat dit onze ervaring was als groep! De kwaliteit van het eten bij TGI Fridays is best goed te noemen. Behoudens de opgewarmde hamburgers was al het andere eten zonder meer vers en van uitstekende kwaliteit. Het restaurant is ruim en uitstekend opgezet. De fout in dit geval was het personeel. Fout op fout maakte dat deze ervaring niet goed was te noemen. Personeel wat de fout maakt om eerst met de hoofdgerechten te komen om vervolgens onder het mom van een smoes er alles aan te doen om die dan maar eerst te serveren. Van het opwarmen van de hamburgers tot aan het starten van een discussie over een maaltijd die niet werd geserveerd. Van een serveerster die een argument wil starten over nog te krijgen eten tot aan het boos worden van personeel dat vervolgens wegloopt.

We krijgen helaas meer van dit soort klachten van onze bezoekers. Alhoewel we de menukaart bij TGI Fridays in Utrecht helemaal te gek vinden en de kwaliteit doorgaans goed is, denken we dat TGI Fridays eerst maar eens orde op zaken moet stellen en gekwalificeerd personeel moet inhuren om ervoor te zorgen dat dit soort incidenten zich niet meer voordoen.

TGI Fridays Utrecht zaterdag 02 december 2018

Hoewel het buiten regenachtig en guur was op de dag van ons bezoek, was daar bij TGI Fridays binnen niets meer van te merken. Een hartelijke ontvangst, het bleek goed dat we gereserveerd hadden want de zaak zat behoorlijk vol. Ik heb naast mijn partner ook een goede vriendin meegenomen (ook Amerika-fan) die het stukje USA-in-Nederland natuurlijk erg leuk vond om mee naartoe te mogen.

Waardebon

USA4ALL heeft i.s.m. met TGI een waardebon verloot aan een van de bezoekers van onze website. Hieronder leest u de recensie van Marcel Brouwers

Recensie

Na het opnemen van onze drankjes bestelden we een voorgerecht en een hoofdgerecht. We hielden het bij 2 voorgerechten voor 3 personen: twee Slider Combo’s, zijnde 2 mini-hamburgers met rundvlees en chorizo én 2 mini-hamburgers met Thaise zalm. Deze 8 burgertjes stonden binnen een mum van tijd op tafel (op zijn Amerikaans dus!) en smaakten uitstekend.

Dan het hoofdgerecht… we kozen een Tennessee Glaze Burger, een New York Tennesse Glazed Steak (280g) en de Jack Daniel’s BBQ Pork Ribs. Deze drie gerechten hebben als gemeenschappelijke component de Jack Daniel’s Tennessee Glaze, een kruidig-zoete saus waarmee de smaak van het vlees naar een hoger niveau komt. Niet dat dat per se nodig was, want de burger, steak en ribs smaakten al erg lekker van zichzelf, maar de glaze zorgt voor de spreekwoordelijke ‘golden edge’. Zoals al aangegeven bij het invullen van de prijsvraag: zó lekker dat je je bord erbij aflikt – en dat heb ik dus ook letterlijk gedaan 😉

Marcel Brouwers - TGI - Bord

Na deze heerlijkheden zaten we al aardig vol, dus gingen we qua dessert op herhaling en kozen er 2 om met zijn drieën te delen. De Apple Crumble, heerlijk warm en zoet van smaak met (zoals de naam al zegt) kruimeldeeg, en de FRIDAYS Brownie met vanille-ijs, chocolade- en caramelsaus en gekonfijte amandelen. Een bekroning van deze maaltijd want allebei ook weer om je vingers bij op te eten!

Dat gecombineerd met snelle (maar niet irritant snel) en vriendelijke (maar niet overdreven Amerikaans vriendelijk) service en een prettige sfeer qua muziek en licht in het restaurant, deed ons echt even denken dat we een paar uurtjes terug waren in de VS. En we besloten al voordat het dessert op tafel stond, dat we zeker nog eens terug gaan – ook al is het vanuit Brabant een uurtje rijden om in Utrecht te komen, het is het zeker waard!

Recensie TGI Utrecht

TGI Zondag 30 juni 2019

USA4ALL is door TGI Utrecht uitgenodigd om na het bezoek en de recensie van augustus 2018 nogmaals te komen dineren,  Uiteraard hebben wij deze uitnodiging aangenomen en zullen wederom onze ervaringen in het restaurant recenseren.

Op zondag 30 juni 2019 bezochten wij andermaal de TGI’s vestiging in Utrecht. Na eerdere ervaringen (Zie recensies hierboven) zijn wij door het management uitgenodigd om de service nogmaals te beproeven.

Met een gezin van vier personen arriveerden wij rond half zes, wij hadden niet gereserveerd maar dat wat geen probleem, het was nog erg rustig in het restaurant.  Klaarblijkelijk werden we geholpen door iemand die pas in dienst was, want de jonge dame wist nog niet heel goed wat de gerechten inhielden. Dit was op zich niet heel erg, iedereen moet het leren namelijk. Echter dat bij het bestellen van een Amerikaans biertje ging het niet helemaal goed.  De bestelde Indian Pale Ale (IPA) was niet meer voorradig en ze wist geen alternatief.  Wij bestelde, van de bierkaart, een voor ons onbekende “Blind Pig, Honey and smoked” . “Erg lekker, volgens  de gasten” vertelde de jongedame ons. Dit bleek echter geen bier, maar een Apel cider te zijn. Als niet liefhebber van Appelsap valt dat dus dan even tegen. Niet veel later, vonden we op onze tafel een (extra) folder met meerdere Amerikaanse bieren.  Dat hadden wij beter al alternatief aangeboden kunnen krijgen , bij het ontbreken van de eerder bestelde IPA.

TGI Blind Pig

Het voorgerecht bestond uit pulled chicken taco’s en de Sesame Tennessee Strips. Snel aan de tafel gebracht en de porties waren ruim voldoende. De Tennessee strips zijn bijvoorbeeld voldoende om te delen met zijn tweeën. Bovendien waren de voorgerechten erg smaakvol. Het hoofdgerecht hadden wij nog niet besteld, omdat wij voldoende tijd wilden hebben tussen het eten van het voorgerecht en de hoofdmaaltijd. Amerikaanse restaurants willen deze namelijk nog wel eens kort op elkaar uitserveren.  Na het hoofdgerecht te hebben besteld werden die ook redelijk snel aan onze tafel gebracht. De hoofdgerechten bestonden uit:  Jack Daniels BBQ pork ribs, New York Tennessee Glazed steak en een Tennesee Galze burger. Allen met  de bekende Jack Daniels glaze, die alleen bij TGI te verkrijgen is.

TGI - Chicken Strips

Het vlees voldeed aan de order, d.w.z. Medium rare en medium gebakken. Beiden goed en goed van smaak. Met als sides een lekkere ‘Mac and Cheese’  De burger was groot en smaakvol.  De ribs waren in onze opinie iets te stevig. Bij TGI in de Verenigde Staten vallen ze net niet van het bot af (En zo hoort het), hier moest je nog wel redelijk aan kluiven.  Omdat er toch een een kleine ruimte was voor het nagerecht besloten wij ‘op zijn Amerikaans’ een cheesecake te delen. Dit was geen enkel probleem en zonder te vragen werd er extra bestek geleverd.  De twee jongsten in ons gezelschap bestelde een Milkshake ( a €5,95) die goed in de smaak viel. Enig minpuntje was dat de kleinste het niet op kreeg en het restant graag wilde meenemen. In Amerika wordt er dan direct het restant in een meeneem-cup gegoten, bij TGI  in Utrecht was dit helaas niet mogelijk.

TGI - Cheesecake

Al met al hebben wij goed gegeten, maar een paar kleine aandachtspuntjes voor het restaurant. Meenemen is gewoonte goed in The USA, dus mogelijk kunnen ze daar in de toekomst in voorzien. Wat betreft het biertje valt het nieuwe personeel niet te verwijten, maar mogelijk had ze beter ingewerkt kunnen worden zodat zij op de hoogte is van alle beschikbare speciale bieren. Voor de maaltijd, waren wij met vier personen iets meer dan €145,- kwijt. Al met al prima gegeten!

Reactie TGI:

Bedankt voor de nuttige feedback! Zo te lezen hebben jullie lekker gegeten, dat is altijd goed om te horen. Dat de ribs niet helemaal waren zoals je van ons gewend bent komt omdat ze deze week op waren en niet bij onze vaste leverancier snel bijbesteld konden worden. Jullie kwamen net op de dag dat we ribs van een andere leverancier hadden. Geen excuus natuurlijk, maar het verklaart wel je opmerking.

De tip gaan we bespreken!

Zaterdag 22 februari 2020

Zaterdag 22 februari 2020 bezochten wij, op uitnodiging van TGI, met een groep van vier personen het restaurant in Utrecht. De reservering stond om zes uur, wij waren een half uurtje eerder. Dat was geen probleem, de tafel stond voor ons klaar. Sinds ons laatste bezoek, toen was dit nog niet mogelijk, is er een tablet voorradig. De tablet kan je gebruiken om je bestelling door te geven. Welke vervolgens aan je tafel wordt gebracht. Uiteraard kan je ook geholpen door personeel. De dame aan onze tafel gaf aan, dat als je iets met allergieën of iets dergelijks, dat die altijd via het personeel gaat en niet met de tablet. Daarbij kan je voorgerecht niet tegelijkertijd bestellen. Het kan wel, maar dan krijg je ze ook tegelijk. Goed om te weten.

Wij bestellen vier drankjes en die worden redelijk snel gebracht. Niet snel daarna bestellen wij, via de tablet, een tweetal voorgerechten, om te delen, voor ons gezelschap. Sesame Tennessee Strips (kip) en Onion rings. In ongeveer tien minuten staan de gerechten op tafel. Dat is lekker snel! Vooral de portie Sesame Tennessee Strips is voldoende om te delen met meerdere personen. En bovendien erg lekker. Als we vervolgens het hoofdgerecht bestellen bi j de serveerster (Een tweetal wilde immers geen champions bij het gerecht) dan worden de gerechten, op deze drukke zaterdagavond, binnen een acceptabele dertig minuten uitgeserveerd. Echter er mist een Steak (Iedereen in het gezelschap bestelde een vleesgerecht), er was iets misgegaan, zei de man aan onze tafel.

Al gauw kwamen wij tot de conclusie dat de frietjes koud waren. Niet afgekoeld, maar gewoon koud. Erg slordig. Om dit aan te geven bij de bediening, wenkte wij de serveerster. Die gaf een teken dat ze er zo aan zou komen. Echter zij ging eerst nog een tafel schoonmaken, waardoor wij langer moesten wachten. Hierdoor zouden wij wellicht ongeloofwaardig kunnen overkomen wat betreft de temperatuur van de friet. Een andere serveerder, die aan kwam met het laatste ontbrekende gerecht, werd gevraagd even te voelen. Hij constateerde ook dat ze koud waren. Binnen enkele minuten werd deze aardappelfavoriet vervangen voor warme exemplaren.

TGI STEAK

 

Het vlees was heerlijk. “Cooked to order” zoals ze in Amerika zeggen. Een dergelijk lekker stukje vlees is altijd te weinig. Er werden dus frietjes bij geserveerd en daarbij op het bord een overdosis aan cherrytomaatjes en champions. Verder geen salade en of groente. Een aanvullende ‘Mac and Cheese’ smaakte overigens prima. Desalniettemin blijft er dus ruimte over voor een nagerecht.
De nagerechten bestaan uit een cheesecake, een apple crumble pie en een chocolade milkshake. Allen besteld via de tablet. De milkshake komt vrij snel door en smaakt zoals een milkshake hoort te zijn. De overige twee gerechten laten vervolgens nog ruim vijftien minuten op zich wachten. Dat is op zich niet lang, maar na het brengen van de milkshake verwacht je als gezelschap dat de rest ook vrij snel ter tafel komt. De crumple pie wordt warm geserveerd met een bolletje ijs. Precies zoals het hoort. Het valt op dat de Cheesecake (met slagroom) op een warm bord wordt geserveerd, waardoor de slagroom vrij snel ‘smelt’. Derhalve doet dat niets af aan de smaak van de cheesecake, want die is prima in orde.

Eindconclusie

Nu TGI bijna twee jaar draait, zijn de kinderziektes wel uitgefilterd. Toch liep het niet helemaal soepel tijdens dit laatste bezoek. Denk
hierbij aan de koude frietjes en het warme bord bij de cheesecake. Het eten daarin tegen was goed en voldoende. Hoewel een salade bij de hoofdgerechten niet zou misstaan. Of eventueel een saladebar, die wij kennen volgens de Amerikaanse standaard: voor een paar dollar (in dit geval euro) meer een lekkere frisse salade kunnen toevoegen aan je maaltijd. Het was druk, het restaurant was goed gevuld. Toch hoefden wij gemiddeld genomen niet lang te wachten op het eten. Behoudens de puntjes hierboven benoemd krijgt TGI van ons een ruime voldoende. In vergelijking met eerdere bezoeken staat het laatste bezoek in de bovenste regionen.

Oh en ze zouden de TGI Fridays Glaze apart moeten gaan verkopen. Wij van USA4ALL zijn er van overtuigd dat daar een markt voor is!

Heeft u ook een (goede of minder goede ervaring bij TGI Utrecht? Schrijf uw belevenissen aan ons via de reactie mogelijkheid op deze pagina! TGI Fridays Utrecht – Een Amerikaanse ervaring in Nederland

Leestijd: 19 min