Volcano Bay, is het nieuwe paradepaardje van Universal, als onderdeel van Universal Orlando Resort in Orlando, Florida!

Volcano Bay

Volcano Bay heeft Wet ‘n Wild vervangen als Universal Orlando’s waterpark. Het is het eerste waterpark gebouwd door Universal Orlando. Het thema van het gloednieuwe waterpark speelt zich af rond een 61 meter hoge vulkaan met de naam “Krakatau”. De openingsdatum van Volcanao Bay was op 25 mei 2017.

Volcano Bay - Het nieuwe spetterende waterpark van Universal

Attracties

Volcano Bay’s attracties bevinden zich in vier themagebieden, elk geïnspireerd door verschillende Polynesische eilanden en culturen. Het middelpunt van het park is “Krakatau”, een vulkaan, overdag watervallen spuwt en ‘s nachts lavastromen.

Thema gebieden

Krakatau
Het gebied rondom de vulkaan van het park. Dit gebiedt kent vier spectaculaire waterattracties.

Wave Village
Dit rustige gebied kijkt uit over het glinsterende water van Waturi Beach aan de voet van de vulkaan. Je kan er relaxen op Waturi Beach.
 
River Village
Het schilderachtige River Village biedt plezier aan mensen van alle leeftijden, waaronder de allerkleinsten.
 
Rainforest Village
Rainforest Village strekt zich uit langs de oevers van een actie volle rivier en is voorzien van de perfecte mix van ontspanning en opwinding.
 

Toegangsprijzen

Een dagkaart voor Volcano Bay kost $67,-  per volwassene, de prijzen voor kinderen tot 10 jaar, zijn $62,-. Uiteraard zijn er combi tickets mogelijk in combinatie met een van de andere parken van Universal in Orlando.

 




Volcano Bay – Het spetterende waterpark van Universal

Leestijd: 2 min