Bent u ook zo verslaafd aan Amerika? Dan heeft u er vast behoefte aan om Amerika’s Nationale parken te bezoeken! Natuurlijk kunt u niet zomaar op en neer vliegen naar uw favoriete vakantieland Amerika. Gelukkig is er een alternatief! National Geographic & Google Arts & Culture bieden ons de helpende hand! Amerika’s Nationale parken binnen handbereik en slechts enkele muisklikken! Kijk mee en geniet van deze prachtige beelden. Fijn, als u even niet in Amerika bent of kan zijn!

Amerika’s nationale parken fascineren miljoenen bezoekers. Een spectaculaire video serie van National GeoGraphic laat zien wat er gebeurt op plekken waar u normaal niet kan en mag komen. Ga virtueel op een fantastische reis van de geisers van Yellowstone naar de ruige Pacifische kust van het Olympische schiereiland, van de hete woestijn van Saguaro tot de ijzige Arctische poorten, van de subtropische graszee in de Everglades tot de wereldberoemde toppen van Yosemite en van de mystieke Smoky Mountains tot de grootste kloof ter wereld: de Grand Canyon.

Ook Google laat u kennis maken met de verborgen wereld van Amerika’s Nationale Parken.  Bekijk een van onderstaande Video’s van NG of waan u in een van de parken via The Hidden World van Google’s Arts & Culture.

Veel Plezier!

Great Smokey Mountains

Verken het landschap en de ongelooflijke diversiteit aan planten en dieren die Great Smoky Mountains tot het meest bezochte park in het National Park maken.

 

 

Grand Canyon

Ontdek het beste van Grand Canyon National Park, van Californische condors tot vossen, van de machtige Colorado-rivier tot oude ruïnes uitgehouwen in wanden van kloven.

 

 

Everglades

Alligators, bedreigde panters en zeekoeien zijn slechts enkele van de ongelooflijke mooie dieren die het Everglades National Park hun thuis noemen.

 

Olympic

“Olympic” Marmotten, knaagdieren die uniek zijn voor het Olympic National Park, gebruiken een speciale techniek om een jonge Amerikaanse zeearend tijdens de jacht te ontwijken.

 

Yellowstone

Van geisers en warmwaterbronnen tot bizons en grizzlyberen, het Yellowstone National Park biedt talloze natuurlijke wonderen.

 

Volledige lijst van Videos van National GeoGraphic

National Geographic heeft meer fantastische video’s online staan die stuk voor stuk de moeite waard zijn!

 

En als u mogelijk de link boven aan mogelijk gemist hebt, hier nogmaals de verwijzing naar The Hidden World van Google’s Arts & Culture! Bezoek Amerika’s Nationale parken! – Virtueel!

Leestijd: 3 min