Luxe kamperen in Zion? Het kan nu! Men noemt het ook wel glamping, kamperen op een luxe manier. Met Under Canvas® biedt Zion een buitengewone accommodatie ervaring net zo fantastisch als het park zelf. Dit luxe kamp in het prachtige zuidwesten van Amerika ligt op de grens van het Nationaal Park Zion in Utah. Op slechts een paar minuten van ongelooflijke wandelroutes met een spectaculair uitzicht op de majestueuze rode rotsen die Zion zo beroemd maken. Het kamp gaat naadloos op in de omgeving.  De luxe tenten bieden de gasten de gelegenheid om van de spectaculaire woestijn van Utah te genieten, zonder het comfort van thuis op te geven.

De tenten zijn beschikbaar voor maximaal vier gasten. Extra gasten kunnen worden toegevoegd in een aangrenzende tipi voor $ 25 per persoon per nacht. Wilt u uw huisdier meenemen? Dat kan voor $25 per huisdier per verblijf.

Luxe kamperen in Zion - Glamping

Locaties

Under Canvas® is geïnspireerd door Afrikaanse safari’s met een, focus op minimalistisch, natuurlijk design. De eerste Under Canvas locatie in vind je in Yellowstone. Hierna volgde er snel een in Glacier NP, Moab en nu ook in Zion Nationaal park! Er gaan geluiden op dat Great Smoky Mountains de volgende locatie is voor dit concept!

Luxe kamperen in Zion - Glamping

Luxe kamperen in Zion? Het kan nu! – Glamping!
Under Canvas Zion
3955 North Kolob Rd
Virgin, Utah
84779 USA

 Luxe kamperen in Zion? Het kan nu! – Glamping!

Leestijd: 2 min