Van het verblijven op de Titanic tot slapen onder water niets is te gek in de Verenigde Staten. Daarom hebben wij voor u een aantal opmerkelijke vreemde slaapplaatsen in de Verenigde Staten op een rij gezet. Wat is uw meest vreemde Vreemde slaapplaats in de Verenigde Staten?

kokopelli-caveKokopelli Cave

Deze grot is oorspronkelijk gemaakt om het kantoor te worden voor geoloog Bruce Black. Toen dit plan niet door ging is de grot omgetoverd tot een bed & breakfast. Vanuit de Kokopelli Cave is niet alleen La Plata River Valley te zien, ook de vier staten Arizona, New Mexico en Colorado zijn te zien.

 

heceta-head-lighthouseHeceta Head Lighthouse

Het beeld van vuurtoren op een strand is niet heel vreemd, maar het is minder vanzelfsprekend om te slapen in een vuurtoren. In Yachats, Oregon heeft u de mogelijkheid om te slapen in een nog werkende vuurtoren. Heceta head Lighthouse.

The Queen Mary

Altijd al gedroomd om rond te lopen op de Titanic? Deze droom kan werkelijkheid worden. In Long Beach, Californië ligt namelijk The Queen Mary een schip dat bijna exact lijkt op de Titanic. Naast een rondleiding of een diner is het ook mogelijk om aan boord te overnachten.

the-queen-mary

 

Jules’ Undersea Lodge

Dit is niet alleen opmerkelijk in Amerika, Jules’ Undersea Lodge is het enige onderwater hotel ter wereld. U kunt slapen in het meer van Key Largo Undersea Park in Florida. Voor een overnachting op deze opmerkelijke plek is het wel noodzakelijk om van te voren duiklessen te nemen.

Vreemde slaapplaatsen in Amerika

Vreemde slaapplaatsen in de Verenigde StatenDog Bark Park Inn

Een vakantiehuis is waarschijnlijk niet het eerste waar u aan denkt als u denkt aan een hond. Maar in Cottonwood, Idaho is dit geen vreemde associatie, hier staan namelijk twee vakantiehuizen in de vorm van een Beagle. Op het park verkopen twee kunstenaars houten honden en in de twee grootste honden, Toby en Sweet Willy, kunt u overnachten. Dog Bark Park inn

Vreemde slaapplaatsen in Amerika – Slaap “onder de zee”!

Leestijd: 2 min
Amerika-Info-USA4ALL

Welkom bij USA4ALL!

Actie!

 


Maak kans op: een USASIM kaart!

Meld u aan voor de nieuwsbrief en u maakt automatisch kans!

U bent aangemeld! Er is een bevestigingsmail aan u verzonden, controleer uw e-mail en eventueel uw spambox.