U wilt op vakantie naar de Verenigde Staten? USA4ALL biedt u alle info voor reizen naar Amerika! Wij helpen u in de voorbereiding van uw Amerika reis, welke onvergetelijk moet worden. Amerika reizen zijn er in veel soorten en maten. U kunt kiezen voor een camperreis, een stedentrip (bv. New York) of een rondreis door de Verenigde Staten met een auto. U slaapt dan in hotels en of motels.

U kunt via deze pagina ook direct een gratis offerte opvragen en plannen maken om uw Amerika reis te boeken. Uiteraard helpen wij u bij allerhande praktische zaken! Buiten deze pagina kunt u ook veel Amerika tips en informatie vinden in onze USA4ALL Facebookgroep (Hier vindt u Amerika reisspecialisten!) en onze Facebookpagina!

Boek uw autohuur, motorhome, vliegticket, hotel en of bezienswaardigheden hier!

Hieronder vindt u enkele van onze partners. Wij werken al jaren samen met hen en kunnen met een gerust hart uitspreken dat kwaliteit en betrouwbaarheid voorop staat!

 

 

Praktische info

Gaat u voor het eerst naar de Verenigde Staten van Amerika of bijvoorbeeld een stedentrip naar New York? Vergeet dan niet onze tips te lezen!

 

Voldoet uw paspoort aan de eisen en wat betekent ESTA? Controleer dat hier: Paspoort AmerikaEsta informatie Verenigde Staten. Vergeet ook uw reisverzekering niet. Medische kosten kunnen in de U.S.A erg hoog zijn.

De voorbereiding

Ter voorbereiding van Amerika reizen kunt u de handige tips gebruiken op onze pagina. Hieronder hebben wij er een aantal voor u verzameld.

Reist u met (kleine) kinderen? Wij hebben leuke tips voor u verzameld op onderstaande pagina’s

 

Vergeet ook niet onze Amerika reisverhalen te lezen van ervaren Amerika reizigers, hier kunt u heel veel informatie uit halen!

Algemene tips voor het reizen naar Amerika

Druk bezig met het plannen van uw reizen naar Amerika? Dan hoopt u natuurlijk dat u niets vergeet! Onderstaande algemene tips voor het reizen naar de Verenigde Staten kunnen u helpen u bij het vinden van het antwoord op veel vragen.

 

Tot slot

We hebben een handige checklist voor uw reis naar Amerika opgesteld, zo vergeet u niets!

Kom alvast in de sfeer met originele Amerikaanse producten van USfoodz, via onze site bestelt u deze met korting.

En na terugkomst bespreekt u natuurlijk uw ervaringen in onze USA4ALL Facebookgroep en stuurt u uw mooiste foto door voor een van onze Amerika fotowedstrijden of plaats deze op onze tijdlijn op Facebook!

Nog vragen? Kijk bij onze veelgestelde vragen of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Amerika Reizen

 

Have fun in the States!


Amerika reizen – Ga voorbereid op vakantie!

Leestijd: 6 min